DZIDZIO Контрабас (2017)

DZIDZIO Контрабас
Трейлер DZIDZIO Контрабас
67%
2
33%
1

Премьера в Украине 31 августа 2017

Если троица идиотов решила заняться незаконным делом, жди конца света локального масштаба. Они выросли на границе, поэтому найти «легкие» деньги для них не составляет труда. Но когда на пути возникает красивая девушка, все планы накрываются медным тазом. По сравнению с приключениями парней американские горки будут казаться легким покачиванием. Но наши герои ради мечты готовы на все!

Жанр: комедия
Продолжительность: 1 ч. 29 мин.
Страна: Украина
Мировая премьера: 31 августа 2017

Видео материалы «DZIDZIO Контрабас»

Рецензия на фильм «DZIDZIO Контрабас»
Украинская приключенческая комедия

10 сентября 2017,  02:33 | Рецензии | Автор: Елена Стрельбицкая

Предлагаем прочитать нашу рецензию на украинскую комедию «DZIDZIO Контрабас», которую еще можно посмотреть в кинотеатрах:

В США певцы нередко становятся актерами, вспомнить хотя бы Дэвида Боуи, Барбру Стрейзанд, Джастина Тимберлэйка, Уилла Смита и Леди Гагу (и этот список можно продолжать и продолжать). В современном украинском кинематографе последовать их примеру решил мегапопулярный в последние годы (и с этим сложно поспорить) Дзидзьо. Так относительно быстрыми для Украины темпами на свет родилось его первое кинотворение в жанре комедия «DZIDZIO Контрабас»...

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений «DZIDZIO Контрабас». но вы можете создать свою тему на форуме

2 отзыва о фильме «DZIDZIO Контрабас»

Критик Критикович

1 сентября 2017, 13:29

Вчора з другом вирішили сходити на прем’єру українського фільму «Дзідзьо.Контрабас» . Великих надій ні я, ні мій друг не плекали, оскільки до творчості Дзідзя відносимось досить скептично. Але те, що ми побачили на екранах наш просто шокувало. З перших секунд нас готують до гумору рівня тупих американських комедій. «Дзідзьо в дитинстві міг напердіти будь-яку мелодію» - цитата з фільму. Після цієї фрази на моє здивування багато людей в залі просто почали заливатися сміхом. Деяким особистостям для сміху було просто достатньо того, що головний герой смішно говорить і корчить рожі.

Навіщо смішні жарти, гумор з подвійним дном, сатира, сарказм, якщо просто можна надзюрити в рукавичку і кинути її з вікна автомобіля. Це ж так круто. А, ледве не забув, в фільмі (вибачте, що так називаю цей низькопробний матеріал) дуже багато жартів зв’язано з Богом та релігією. От наприклад Дзідзя помилково прийняли за справжнього сященника і той мав відспівувати померлого, але замість того , той почав співати «Многою Літу». Оце так гумор. Людина померла, а він многою літу затянув, ну ви зрозуміли так, класно ж правда, смійтесь. Не буду більше спойлерити, і взагалі не хочеться багато писати про цей витвір мистецтва. В кожному фільмі, як на мене, і навіть в комедіях, котрі робляться «чисто поржати» має бути якийсь піддтекст, щось глядач має винести корисне для себе, якусь мораль.

А що можна витягнути з нашого фільму? В 30 років сиди на шиї в мами, трать її гроші, дури її, влізай в борги, щоб віддати гроші вкради данину з церкви, на неї купи цигарок та їдь контрабандою до Польші. А в кінці Happy End. Ніякого розвитку героя, ніяких внутрішніх переживань за скоєне, а навіщо? Це ж Дзідзьо, він ж крутий і так.

Про гру окремих акторів, сюжетну лінію банальну і стару як світ, кульмінацію і все решта я просто мовчу.

Не знімайте більше нічого, дякую.

2 / 0 
Vita80s

11 сентября 2017, 16:13

Як тільки фільм вийшов, я відразу пішла дивитися. Реклама у цього фільму була маштабною, тому пропустити показ не можна було.  Дуже легка, смішна та колоритна комедія. Мені сподобалось. Подивись на одному подиху. Сюжет цікавий, трохи передбачуваний, але від цього цікавість до фільму не зникає. Рекомендую подивитися
2 / 0 
Написать комментарий...
Написать комментарий...

DZIDZIO Контрабас, фильм 2017
Украинская премьера 31.08.2017
Жанры: комедия
Украина