Новини серіалів, в яких згадується Сі Шімука

12 січня 2024,  21:19 | Новини серіалів

Наукова фантастика «Проблема 3 тіл» від творців культового серіалу «Гра престолів» Девіда Беніоффа і Д.Б. Вайсса обіцяє стати одним з головних серіалів 2024 року. І ми нарешті отримали його офіційний трейлер від Netflix.

Читати далі...
30 квітня 2019,  21:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олівер опиняється в пастці під підірваною будівлею в промо-ролику передостанньої серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Попередня серія закінчилася тим, що Олівер (Стівен Амелл) і команда вирушили за Еміко (Сі Шимука) в занедбану будівлю. Він знайшов сестру, але вона заманила його в пастку і підірвала усе. У 21 серії Арсенал (Колтон Гейнс), Спартанець (Девід Ремсі), Чорна канарка (Джуліана Гаркві) та Дикий пес (Рік Гонсалес) будуть намагатися врятувати Олівера з-під завалів, поки до Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) приходить поліція з ордером на обшук.

Прем'єра серії «Living Proof» («Живий доказ»), яку зняв режисер Гордон Верхел, відбудеться 7 травня за українським часом.

23 квітня 2019,  16:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Еміко намагається вбити Олівера в промо-ролику 20 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», до фіналу якого залишилося всього 3 серії.

Коли вони дізнаються про те, що на місто готується напад, команда Стріли кличе Роя Харпера (Колтон Гейнс), щоб він допоміг їм зупинити «Дев'яте коло». Однак, все йде шкереберть і супроводжується величезним супутнім збитком. Діна (Джуліана Гаркві) розслідує вбивства і всі докази на місці злочину вказують на Олівера (Стівен Амелл). Але, як нагадує нам ролик, він не єдиний стрілок в місті, а також відео обіцяє нам поєдинок Олівера з Еміко (Сі Шімука).

Серія «Confessions» («Зізнання»), яку зняла Тара Міле, вийде на екрани 30 квітня за українським часом.

16 квітня 2019,  17:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Стріла» продовжує радувати шанувальників серіями, в центрі яких опиняється один з основних персонажів, і 19 серія нинішнього сезону буде присвячена Спартанцю.

Після того як «Дев'яте коло» стає причиною серйозної невдачі команди Стріли, Діґл (Девід Ремсі) неохоче звертається до чотиризіркового генерала Розвідувального управління по допомогу, незважаючи на невирішений конфлікт в їхньому минулому. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) дізнається інформацію, яка, як він вважає, відверне Еміко (Сі Шімука) від «Дев'ятого кола». Аліна (Кейсі Рол) повертається з цікавою пропозицією для Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс).

Назва серії «Spartan» («Спартанець») підкреслює, що Діґл буде в центрі уваги. Її режисером виступає Еві ЙобіанХодячі мерці»), а на екрани вона прибуде 23 квітня за українським часом.

19 березня 2019,  14:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темні секрети про минуле Еміко, сестри Олівера, готуються вийти назовні в 17 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Лорел (Кеті Кессіді) дізнається жахливу інформацію, яка стосується Еміко (Сі Шімука). Бажаючи захистити свою сестру, Олівер (Стівен Амелл) запрошує Лорел разом вести розслідування, що дуже радує Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), оскільки її подруга тепер працює з командою. Але коли все йде не так, як передбачалося, Фелісіті доводиться обирати між командою та Лорел.

Серія «Inheritance» («Спадщина»), яку зняла новий режисер Патія ПрутіБанши: Передісторія»), вийде на екрани 26 березня за українським часом.

16 лютого 2019,  16:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 14 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла» повернеться син Слейда Джо Вілсон (Лайам Голл), щоб битися з Діасом (Кірк Асеведо).

Згідно з офіційним синопсисом, після місяців таємного переслідування Данте, Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) нарешті знаходять твердий доказ на цього невловимого терориста і використовують Примарну ініціативу ARGUS, щоб затримати його. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) намагається налагодити відносини з Еміко (Сі Шімука), а Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) дізнається про те, що Діґл співпрацює з Діасом.

Серія «Brothers & Sisters» («Брати і сестри»), режисером якої виступив Маркус СтоуксФлеш», «Сліпа зона»), вийде 5 березня за українським часом.

22 січня 2019,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW опублікував промо-ролик 11 серії 7 сезону серіалу «Стріла», яка стане режисерським дебютом виконавця ролі Діґла Девіда Ремсі.

Минуле повертається, щоб переслідувати Олівера (Стівен Амелл) та Лорел (Кеті Кессіді). Кертіс (Еко Келлум) засмучується, коли дізнається, що Діґл і Лайла (Одрі Марі Андерсон) перезапустили Примарну ініціативу з Діасом (Кірк Асеведо), Чайною Вайт (Келлі Ху), Кейном Вулфманом (Лайам Голл) та Кері Каттер (Емі Гаменік). Тим часом промо робить акцент на напружених відносинах Олівера та його зведеної сестри Еміко Квін (Сі Шімука).

Серія отримала назву «Past Sins» («Гріхи минулого») і прибуде на екрани 29 січня за українським часом.

17 січня 2019,  20:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Майбутня серія супергеройського серіалу «Стріла» отримала розширений промо-ролик, який триває 1 хвилину і його можна вважати трейлером.

В 10 серії 7 сезону під назвою «Shattered Lives» («Зруйновані життя»), відповідно до її офіційного опису, Олівер (Стівен Амелл) хоче повернутися до роботи і приділити час своєму шлюбу з Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), але він потрібен Діні (Джуліана Гаркві), щоб вистежити нову Зелену Стрілу, якою виявляється зведена сестра головного героя Еміко Квін (Сі Шімука). Тим часом Діґл (Девід Ремсі) і Лайла (Одрі Марі Андерсон) повинні відзвітувати перед ARGUS про Діаза (Кірк Асеведо).

«Стріла» повернеться на екрани 22 грудня за українським часом.

13 грудня 2018,  20:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Виявляється, що під капюшоном нової Зеленої Стріли ховалася родичка Олівера Квіна, як повідомляє промо-ролик 10 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Діна (Джуліана Гаркві) запрошує Олівера (Стівен Амелл) взяти участь у її розслідуванні, і на місці злочину, де побував новий каратель, який, як і Олівер, носить костюм Зеленої Стріли, вони знаходять ДНК. Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) проводить тест і дізнається, що під маскою ховається жінка. Але Еміко Квін (Сі Шімука) не просто фанатка Олівера, вона його зведена сестра, і в даному ролику дає зрозуміти Рене (Рік Гонсалес), що не схожа на свого брата.

Серія під назвою «Shattered Lives» («Зруйновані життя») вийде на екрани 22 грудня за українським часом.