Агата КрістіAgatha Christie

Агата Крісті / Agatha Christie
Народилася 15 вересня 1890; Торкі, Девон, Англія, Велика Британія
Пішла з життя 12 січня 1976; Воллінгфорд, Оксфордшир, Англія, Велика Британія
100%
1
0%
0

Фільмографія Агати Крісті

Чому не Еванс? (2022) ... сценарист (книга)
Смерть на Нілі (2022) ... сценарист (роман)
Spider's Web (2020) ... сценарист
Yokoku Satsujin (2019) ... сценарист (роман)
Вбивства за алфавітом (2018) ... сценарист
Міс Ма, богиня помсти (2018) ... сценарист (роман)
Portrait (2018) ... сценарист (рассказ)
Kuroido Goroshi (2018) ... сценарист
Випробування невинністю (2018) ... сценарист
Вбивство у «Східному експресі» (2017) ... сценарист (роман)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Агати Крісті. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Агати Крісті

Написати коментар...
Написати коментар...