Новини, в яких згадується Денніс Квейд

23 вересня 2022,  19:12 | Новини фільмів

Студія Walt Disney Animation представила офіційний трейлер своєї наступної анімаційної пригоди, що отримала назву «Незвичайний світ». І ви вже можете подивитися його з українським дубляжем, який підтверджує, що цей мультфільм незабаром вийде в український прокат.

Читати далі...
5 листопада 2019,  14:18 | Новини серіалів

Netflix і володар премії «Еммі» Такер Коулі готують святковий сімейний ситком «Merry Happy Whatever» із зіркою фільму «Подорож хорошого пса» Деннісом Квейдом у головній ролі.

Комедійний серіал слідує за вольовим патріархом з Філадельфії Доном Квіном (Квейд), який щосили намагається витримати стрес свят зі своєю тісною, але дивною сім'єю, а його сім'я щосили намагається витерпіти його важкий характер. І коли молодша дочка Еммі (Бріджит Мендлер) прибуває додому з Лос-Анджелеса зі своїм новим бойфрендом Меттом (Брент Морін), Дон приймає його... аж ніяк не з розпростертими обіймами.

На Netflix прем'єра 1 сезону «Merry Happy Whatever», де також зіграє зірка франшизи «Класний мюзикл» Ешлі Тісдейл, очікується 28 листопада.

12 жовтня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Акторский склад військового фільму Роланда Еммеріха «Мідвей» позує для ретро-портретів своїх персонажів на нових персональних постерах.

Читати далі...
12 червня 2019,  16:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2017 році багатьох глядачів змусив плакати драматичний фільм «Життя і мета собаки», який повідав про пригоди доброго пса Бейлі, що володіє здатністю перероджуватися і прагне возз'єднатися зі своїм першим господарем Ітаном. Незважаючи на низькі оцінки кінокритиків і скандал щодо того, що під час зйомок ледве не втопили одну з собак, який потім виявився сфабрикованим, глядачі не звернули уваги на провокації і принесли драмі Лассе Галльстрема хорошу касу, і через два роки Голлівуд вирішив повторно заробити на життях і смертях пса Бейлі.

Читати далі...
10 червня 2019,  14:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений український ТБ-ролик сімейної драми «Подорож хорошого пса» нагадує, що фільм виходить у прокат вже в цей четвер, 13 червня.

Драматична картина режисера Гейл Манкусо буде продовженням фільму «Життя і мета собаки». Доля подарує відважному псу Бейлі (Джош Гад) нову мету стати справжнім другом і захисником для СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт), онуки свого господаря Ітана (Денніс Квейд). Для цього пес знову відправляється в захоплюючу пригоду, яка розповість про любов і дружбу, відданість і надію.

Квитки на сеанси «Подорож хорошого пса» ви вже можете придбати на нашому сайті. Афіша постійно поповнюється.

30 січня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася трейлером своєї нової сімейної драми «Подорож хорошого пса», яка є сиквелом фільму «Життя і мета собаки», що вийшов у 2017 році.

Пес Бейлі (голос Джоша Гада) живе щасливим життям на мічиганській фермі свого власника Ітана (Денніс Квейд) та його дружини Ханни (Марг Гельгенбергер) та з задоволенням грає з маленькою онукою Ханни СіДжей. Одного разу мама СіДжей Глорія (Бетті Гілпін) забирає дівчинку з ферми у місто, і Бейлі дає собі обіцянку, що знайде її в своєму наступному житті. Пес перероджується і стає цуценям вже більш дорослої СіДжей (Еббі Райдер Фортсон/Кетрін Прескотт). І, щоб не трапилося, він завжди буде повертатися до своєї нової власниці.

Українська прем'єра фільму Гейла Манкусо «Подорож хорошого пса» відбудеться влітку, 13 червня.

Рецензія на фільм «Життя і мета собаки»
Життя та смерті пса на ім'я Бейлі
24 лютого 2017,  16:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Пес Бейлі з'явився на світ радісним маленьким цуценям, і коли потрапив в руки до хлопця Ітана, то став з ним не розлий вода. Вони днями ганяли разом за м'ячем, здійснювали витівки і разом ставали старше. Але потім Бейлі постарів, помер і переродився в тілі іншої собаки, пам'ятаючи і сумуючи за своїм Ітаном, і продовжуючи шукати сенс свого існування...

Неодноразовий оскарівський номінант Лассе Халльстрем зняв у минулому кілька відмінних фільмів, як «Що гризе Гілберта Грейпа?» і «Шоколад»; у нього добре вийшов навіть рімейк японської драми «Хатіко: найвірніший друг». Але після він поринув з головою в світ мелодрами, і його спроба повернутися до теми дружби людини і собаки, якою стала драма «Життя і мета собаки», провалилася з величезним тріском. Чому? На те є кілька причин.

Спочатку історія про те, як один милий пес протягом декількох життів і відносин з різними господарями намагається дізнатися про сенс свого життя, звучить досить непогано і у стилі сімейних фільмів, але після перегляду «Життя і мети собаки» категорично не хочеться радити цей фільм до перегляду дітям. І емоційним людям. Та й просто людям, які люблять собак. З тієї простої причини, що вам доведеться цілих три рази побачити, як гине чудова собака, яка віддала себе своїй людині. А це дуже непросто, і часом навіть схоже на моральні тортури. Ну хто добровільно захоче таке дивитися? Може, ті, кому було мало «Хатіко».

Сюжетна лінія, незважаючи на свою часткову оригінальність, яка полягає в тому, що тут неодноразово перероджується головний герой (прямо Доктор з «Доктора Хто»), страждає від великої кількості штампів, зібраних, здається, з купи різних підліткових і дорослих мелодрам. Якщо у маленького Ітана обидва батьки живі, то батько обов'язково повинен бути владним тираном, що перетворюється в алкоголіка. Якщо підліток Ітан відмінно вміє грати в американський футбол, зустрічається з гарною дівчиною Ханною і отримує спортивну стипендію, то обов'язково повинен зламати собі ногу. Якщо господиня однієї з інкарнацій Бейлі відмовляється йти на вечірку з хлопцем, який їй подобається, то собака обов'язково потім все виправить, у них з'явиться другий шанс, і потім всі будуть жити довго і щасливо. Крім Бейлі. Тому що він знову помре і знову народиться в новому тілі, зберігаючи пам'ять про всі попередні житті, при цьому бажаючи лише одного – знову побачити свого рідного Ітана.

З усіх акторів, що з'явилися в «Житті і меті собаки», найбільш сподобалися юні і життєрадісні Кей Джей Апа і Брітт Робертсон, які втілили Ітана і Ханну в старшій школі, а також мила Кірбі Хауелл-Баптісте, яка зіграла студентку Майю. Денніс Куейд тут теж хороший в образі 60-річного Ітана, але історія його самотності, на яку він сам себе прирік, розбиває серце, і хепі-енд через це зовсім не здається хепі-ендом.

Останньою і досить великою ложкою дьогтю, яка псує фільм «Життя і мета собаки», виявляється інцидент, що стався з німецькою вівчаркою під час зйомок її стрибка в потік вируючої води та спасіння нею звідти дівчинки. На екрані цей епізод виглядав вельми реалістично не випадково – замість того, щоб зняти плаваючу в спокійній воді собаку, а потім накласти на комп'ютері сильну течію, творці не придумали нічого кращого, як змусити перелякану собаку стрибнути в бурхливу стихію, організовану в басейні, де вона потім на кілька секунд пішла під воду. З вівчаркою зараз все добре, але таке недбале ставлення кінематографістів до тварині обурює. Як і те, що про це ніхто не знав: ні режисер, ні актори, ні продюсери, поки що не спливло таке відео. Як можна було не поцікавитися, яким чином буде втілюватися перед камерою такий складний і небезпечний для собаки епізод, знаючи, що він є в сценарії? Очевидно, що можна, а потім дружно висловлювати своє засудження по відношенню до тих, хто так повів себе з твариною.

У зв'язку з перерахованими вище причинами дуже складно назвати «Життя і мета собаки» фільмом про дружбу і кохання між людьми і собаками. Це просто прозвучить фальшиво. І навряд чи ця історія зможе навчити чогось хорошого, якщо сама, по суті, не вміє любити кращого друга людини.

Це у кішок може бути по дев'ять життів, а собакам давайте залишимо одне і будемо намагатися, щоб вони проживали його в любові і турботі.

23 вересня 2016,  18:58 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

В українському прокаті з'явився цікавий фільм – «Життя і мета собаки», який вийде в кінотеатрах з 2 лютого 2017 року.

Фільм знято за мотивами популярного роману-бестселера В. Брюса Камерона «Життя Собаки», режисер – Лассе ХалльстрьомПравила виноробів», «Любий Джон», «Прянощі та пристрасті»). Це – душевна та дивовижна історія про одного відданого собаку (озвучення – Джош Гад), що знаходить сенс власного існування через життя людей, яких він вчить сміятися й кохати. У цьому сімейному фільмі про життя очима собаки також знялися Денніс Куейд, Брітт Робертсон, К.Й. Апа, Джон Ортіс, Джульєт Райленс, Люк Кірбі, Пеггі Ліптон та Пуч Холл.

20 серпня 2015,  17:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем первый кадр с Кейт Бланшетт и Робертом Редфордом в биографической драме «Правда».

Дебютная режиссерская работа сценариста Джеймса Вандербилта «Правда» является байопиком, который покажет ведущего новостей Дэна Рэтнера во время его последних дней на программе CBS News. Он транслировал фальшивое сообщение о том, как тогдашний президент Джордж Буш пользовался привилегиями и семейными связями, чтобы избежать участия во Въетнамской войне. Это сообщение стоило Рэтнеру и главе канала CBS Мэри Мейпс работы.

Скандал случился менее, чем за две месяца до президентских выборов 2004 года. Тогда в руки Мейпс попали документы, предположительно принадлежавшие командиру Буша подполковнику Джерри Б. Киллиану, которые включали в себя критику несения службы Бушем в Национальной гвардии в 1970-х годах. Аутентичность документов не была установлена, и впоследствии они оказались подделкой.

Байопик основан на мемуарах Мэри Мейпс «Правда и долг».

На фотографии можно увидеть Бланшетт и Редфорда в образах этих двух известных журналистов. Вполне вероятно, что за такую роль Бланшетт может вновь оказаться в числе номинантов на «Оскар».

Каст фильма включает в себя Тофера ГрейсаЭлизабет МоссДенниса Куэйда и Брюса Гринвуда.

Пока известна только дата выхода в прокат «Правды» в США – 16 октября.