Джаред ЛетоJared Leto

Джаред Лето / Jared Leto
Повне ім'я: Jared Joseph Leto
Народився 26 грудня 1971; Бос'єр-Сіті, Луїзіана, США
Зріст: 178 см
77%
46
23%
14

Фільмографія Джареда Лето

Трон: Арес (2025) ... Ares, продюсер
Маєток з привидами (2023) ... Crump / Hatbox
Морбіус (2022) ... Dr. Michael Morbius
МиПрогоріли (2022) ... Adam Neumann, продюсер (исполнительный продюсер)
Дім Ґуччі (2021) ... Paolo Gucci
30 Seconds to Mars: Hail to the Victor (2021) ... режисер
Ліга справедливості Зака Снайдера (2021) ... The Joker
Дрібниці (2021) ... Albert Sparma

Біографія Джареда Лето

Актор і музикант Джаред Лєто почав свою зоряну кар'єру в улюбленому всіма, але нещасливому серіалі «Моє так назване життя» (ABC, 1994—1995).

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джареда Лето. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джареда Лето