Новини, в яких згадується Дженніфер Лав Х'юітт

10 червня 2020,  18:55 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

У світлі того, що з приходом літа коронавірус нікуди не зник, зірка культового слешера «Я знаю, що ви зробили минулого літа» Сара Мішель Геллар вирішила підняти наш настрій, поділившись веселим мемом.

Читати далі...
15 серпня 2019,  20:14 | Новини серіалів

Безтурботний літній відпочинок перериває гігантське цунамі, яке обрушується на місто, в тизер-трейлері 3 сезону драматичного серіалу «911 служба порятунку».

Серіал «911 служба порятунку», де грають Анджела Бассетт, Пітер Краузе та Дженніфер Лав Г'юітт, слідує за напруженою і відповідальною роботою поліцейських, парамедиків та пожежників, які опиняються в найбільш страшних, шокуючих і перехоплюючих подих ситуаціях, що межують зі смертю. І в нових серіях їм та їхньому місту належить жахливе випробування у вигляді цунамі, що накриває пляж та прибережні райони в розпал купального сезону.

Прем'єра 3 сезону серіалу «911 служба порятунку» відбудеться 23 вересня.

11 вересня 2018,  18:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Та, що говорить із привидами» і «Мислити як злочинець» Дженніфер Лав Г'юітт приєдналася до акторського складу драми «911 служба порятунку», і ви можете побачити її героїню в новому трейлері 2 сезону.

«911 служба порятунку» слідує за напруженою і відповідальною роботою поліцейських, парамедиків та пожежників, які опиняються в найбільш страшних, шокуючих та перехоплюючих подих ситуаціях. Головні ролі в серіалі виконують Анджела Бассетт («Американська історія жахів», «Чорна пантера») та Пітер Краузе («Клієнт завжди мертвий», «Батьки»).

Г'юітт втілить у нових серіях Медді Кендалл, сестру Бака (Олівер Старк). Вона залишила позаду відносини, де було присутнє домашнє насильство, і вирішила перекваліфікуватися з медсестри в оператора колл-центру служби 911, щоб знову допомагати людям.

«911 служба порятунку» повертається на екрани 23 вересня.