Новини, в яких згадується Стез Нейр

6 квітня 2020,  13:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 17 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», в якому Лекс Лютор збирається «знищити криптонців».

Читати далі...
23 березня 2020,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові кадри 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» дозволяють розглянути Алекс в її альтернативному костюмі Супергьорл у повний зріст.

Читати далі...
16 березня 2020,  15:03 | Новини серіалів

Промо-ролик 16 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл» обіцяє нам показати Алекс в ролі Супергьорл з альтернативної реальності.

Алекс (Кайлер Лі) використовує контактні лінзи від Obsidian, щоб відправитися у віртуальний Нешнл-Сіті, де вона приміряє на себе абсолютно новий образ. Тим часом Келлі (Азі Тесфай) допомагає Вільяму (Стаз Нейр) в його розслідуванні діяльності Лекса (Джон Крайєр), а Кара (Мелісса Бенойст) повинна впоратися з важкими новинами.

Прем'єра серії «Alex in Wonderland» («Алекс в Країні чудес»), режисеркою якої стала Таунія МакКірнан, відбудеться 23 березня за українським часом.

27 січня 2020,  14:39 | Новини серіалів

Супергеройський серіал «Супергьорл» заінтригував нас двухсерійною аркою і посеред неї вирішив відправитися на чергові канікули. Так що дивимося промо-ролик 12 серії 5 сезону і намагаємося розібратися, чим же закінчиться ця історія.

У минулій серії Супергьорл (Мелісса Бенойст) і її команда зіткнулася з послідовником Лялькаря, який є злим Вінном з іншого всесвіту, тому наш добрий Вінн (Джеремі Джордан) прибув з майбутнього, щоб допомогти зупинити свого жорстокого двійника. У 12 серії на нас також чекає екшен, але промо присвячено іншій події Вільям (Стаз Нейр) запрошує Кару на побачення, і кохання витає в повітрі.

Серію «Back from the Future: Part Two» («Назад з майбутнього: Частина друга») доведеться почекати. Її прем'єра відбудеться 17 лютого за українським часом.

29 жовтня 2019,  13:37 | Новини серіалів

Жителям Нешнл-Сіті — та мешканцями всіх інших прибережних міст світу — загрожує терорист зі здатністю літати та з залізними щупальцями, як у Доктора Восьминога, в 5 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

Напередодні світового запуску контактних лінз Андреї Рохас (Джулі Гонсало) з функцією віртуальної реальності Кара (Мелісса Бенойст) та Вільям (Стаз Нейр) об'єднуються для розслідування, яке розкриває терористичну змову. Алекс (Кайлер Лі) і Келлі (Азі Тесфай) святкують річницю, але безпека першої опиняється під загрозою.

Прем'єра серії «Dangerous Liaisons» («Небезпечні зв'язки»), яку зняла Алісс Лейт-Роджерс, відбудеться 4 жовтня за українським часом.

21 жовтня 2019,  08:07 | Новини серіалів

Кара зупиняє собою кулі, щоб врятувати близьких, в промо-ролику 4 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», режисером якої став Девід МакВіртер.

Розслідування Кари (Мелісса Бенойст) «кримінальних» дій Вільяма Дея (Стаз Нейр) завершується шокуючим відкриттям, оскільки він є зовсім не тим, ким вона його вважає. Тим часом конфлікт між Дж'онном (Девід Гервуд) і його братом Малефіком (Філ ЛаМарр) досягає точки кипіння.

Серія називається «In Plain Sight» («На видноті»), і її прем'єра відбудеться 28 жовтня за українським часом.

7 жовтня 2019,  18:01 | Новини серіалів

У промо-ролику 2 серії 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл», відбуваються дивні речі: Супергьорл стріляє в Алекс своїми лазерами, а у Дж'онна знаходиться злий брат.

Опис серії розповідає, що Супергьорл (Мелісса Бенойст), Алекс (Кайлер Лі) та Брейні (Джессі Рат) запобігають іншопланетній атаці, поки Вільям (Стаз Нейр) веде розслідування по Карі. А Дж'онн (Девід Гервуд) та Келлі (Азі Тесфай) використовують технологію Обсидіану, щоб вирішити проблему.

Прем'єра серії «Незнайомець поруч зі мною» («Stranger Beside Me»), режисером якої виступає Девід МакВіртер, відбудеться 14 жовтня за українським часом.

14 травня 2016,  12:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый кадр к спецвыпуску «Шоу ужасов Рокки Хоррора» представляет звезду сериала «Оранжевый – новый черный» Лаверн Кокс в культовом образе доктора Фрэнка-н-Фертера, сладкого трансвестита из Транссексуалии, Трансильвания.

Читати далі...