Расселл Т. ДевісRussell T. Davies

Расселл Т. Девіс / Russell T. Davies
Народився 27 квітня 1963; Суонсі, Уельс, Великобританія
Зріст: 198 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Расселла Т. Девіса

Farewell, Sarah Jane (2020) ... сценарист
Boys (2020) ... сценарист
Роки (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Дуже англійський скандал (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
A Midsummer Night's Dream (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист (адаптация)
Огірок (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Відео з участю Расселла Т. Девіса
Зображення Расселла Т. Девіса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Расселла Т. Девіса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Расселла Т. Девіса

Написати коментар...
Написати коментар...