«Доктор Хто»: перший погляд на стильного лиходія Ніла Патріка Гарріса

19 липня 2022,  11:16 | Новини серіалів

До касту ювілейного спецвипуску культового серіалу про подорожі у просторі та часі «Доктор Хто» приєднався зірка хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Гарріс, і в мережі вже з'явилися перші фото з ним у новому образі (вірніше, одразу у двох образах).

Майбутній спецвипуск серіалу «Доктор Хто», який буде присвячений його 60-річчю, стає дедалі дивнішим і дивнішим (причому в хорошому сенсі).

Спочатку стало відомо, що в ньому повернуться Десятий Доктор і Донна Ноубл у втіленні акторів Девіда Теннанта та Кетрін Тейт (ми досі не можемо цьому натішитися, адже у них вийшов один із найвеличніших теледуетів усіх часів та народів), а тепер там у загадковому образі з'явиться сам Ніл Патрік Гарріс.

На першій фотографії, якою поділився в соцмережах шоураннер Расселл Т. Девіс, Гарріс постає в образі божевільного лікаря або вченого з сивим волоссям та в окулярах.

Девіс не розкрив ім'я персонажа Гарріса, але написав, що він зіграє «найвеличнішого лиходія, з яким коли-небудь зіштовхувався Доктор».

Тим часом другий образ показує лиходія Гарріса в урочистому смокінгу і циліндрі та з тростиною в руках, ніби він зібрався на весілля минулого сторіччя.

А ось і «найвеличніший лиходій» у компанії Десятого Доктора на зйомках спецвипуску! До речі, у Десятого також буде новий костюм у клітинку та нове пальто.

Прем'єра ювілейного спецвипуску відбудеться восени 2023 року, тож нам потрібно запастися терпінням. Перш ніж ми побачимо повернення Десятого на екрани, Тринадцята регенує, і серіал представить Чотирнадцятого Доктора, роль якого виконуватиме зірка серіалу «Сексуальна освіта» Шуті Гатва.

1259 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: