Новини серіалів, в яких згадується Расселл Т. Девіс

6 червня 2023,  23:09 | Новини серіалів

На честь 60-річчя культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» його творці на чолі з шоуранером Расселлом Т. Девісом підготували цілих три спецвипуски за участю легендарного Девіда Теннанта (і не тільки).

Читати далі...
5 листопада 2022,  18:51 | Новини серіалів

Він так сильно не хотів йти, тому вирішив знову повернутися! Новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показав регенерацію Тринадцятої і здивував глядачів поверненням Девіда Теннанта в новій ролі.

Читати далі...
5 жовтня 2022,  01:20 | Новини серіалів

Вже цього місяця вийде новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу про подорожі у часі та космосі «Доктор Хто», який стане фінальною пригодою Тринадцятої інкарнації Доктора у втіленні Джоді Віттакер.

Читати далі...
19 липня 2022,  11:16 | Новини серіалів

До касту ювілейного спецвипуску культового серіалу про подорожі у просторі та часі «Доктор Хто» приєднався зірка хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Гарріс, і в мережі вже з'явилися перші фото з ним у новому образі (вірніше, одразу у двох образах).

Читати далі...
18 травня 2022,  16:08 | Новини серіалів

Сумували за Десятим Доктором і Донною Ноубл? Тоді ми маємо чудову новину вони знову подорожуватимуть у ТАРДІС у спецвипуску культового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», присвяченому його 60-річчю.

Читати далі...