Новини, в яких згадується Василь Вірастюк

22 жовтня 2019,  16:54 | Новини фільмів

Через місяць очікується прем'єра нової української комедії «Готель Едельвейс», в якій зіграють Василь Вірастюк, Вікторія Булітко, Наталія Васько і Анна Кузіна.

Фільм режисера Юрія Рудого розповість про те, як хитрий і цілеспрямований олігарх (Сергій Комаровський) поселяється в готелі на околиці міста, щоб за короткий час завоювати прихильність дочки власника готелю. Його мета отримати доступ до золотого родовища, що знаходиться на цій землі. Але зробити це виявляється не так просто: дівчина таємно заручена, про золото знають інші аферисти, а на шляху до мільйонів стає кохання...

На великі екрани «Готель Едельвейс» прибуде 21 листопада.

8 квітня 2019,  19:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня з'явився третій трейлер супергеройського блокбастера «Месники: Завершення», який показав довгоочікуване возз'єднання Тоні і Кепа, а також вийшли український тизер-трейлер фільму «Джокер» з Хоакіном Феніксом, трейлер українського фентезі «Поліна і таємниця кіностудії», смішний дубльований ТБ-ролик екшену «Шазам!» і новий загадковий тизер 8 сезону серіалу «Гра престолів», який натякає на смерть багатьох персонажів.

Читати далі...
2 квітня 2019,  16:10 | Оновлення

Команда фільму «Поліна і таємниця кіностудії» представила перший офіційний трейлер до кінострічки. Режисером картини виступив Оліас Барко.

За сюжетом 11-річна Поліна нічого не знає про своє минуле та долю батьків. Вона живе в будинку зі своєю злісною тіткою і двоюрідним братом, які таємно планують позбутися від дівчинки в її день народження, щоб привласнити собі загадковий спадок - кіностудію. Поліні вдається втекти, і вона вирушає в чарівну подорож на пошуки правди про свою сім'ю.

Головні ролі у фільмі виконали Поліна Печененко, Жан Рено (Леон), Віржіні Ледуайен (8 жінок), Едуард Баер (Астерікс і Обелікс у Британії), український силач Василь Вірастюк та білоруська актриса Яна Новікова (Плем'я). У широкий український прокат стрічка «Поліна і таємниця кіностудії» вийде 22 серпня.

16 грудня 2018,  20:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 13 грудня, в український прокат вийшла новорічна сімейна комедія «Пригоди S Миколая», в якій знялися Маша Єфросиніна і Василь Вірастюк.

Читати далі...
15 жовтня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney представила перший тизер-трейлер свого очікуваного рімейка «Аладдін» і фінальний трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», а також разом з ними вийшли нові українські трейлери трилера М. Найта Ш'ямалана «Скло», антиутопічного бойовика «Смертні машини» та горору «Кладовище домашніх тварин».

Читати далі...
9 жовтня 2018,  17:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Василь Вірастюк втілює не особливо привітного святого Миколая в першому трейлері української святкової картини «Пригоди S Миколи».

Сімейна комедія «Пригоди S Миколая» буде історією про дорослішання, про віру в казку і про те, що чудеса можуть змінити життя на краще, подарувати радість, дружбу і любов. Напередодні Дня святого Миколая другокласник Артем зустрічає самого святого Миколая, але виявляється, що це всього лише злодій, який замаскувався, щоб вчинити чергове пограбування. Разом з сусідськими дітьми Артем повинен встати за захист своєї вулиці і врятувати справжнього святого Миколая.

Мати головного героя втілює телеведуча Маша Єфросиніна.

Українська прем'єра фільму «Пригоди S Миколая», який зняв режисер Семен Горов, відбудеться 13 грудня.

17 березня 2017,  16:24 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

15 березня в Парижі пройшли дозйомки сімейного фентезі «Поліна» режисера Оліаса Барко, спільного виробництва України, Бельгії і Франції. Заключними сценами стали епізоди за участю знаменитого французького актора Жана РеноЛеон», «Блакитна Безодня», «Нікіта», «Багряні ріки», «Місія нездійсненна», «Ронін», «Код да Вінчі»).

Читати далі...
8 вересня 2016,  14:08 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Продюсери мультфільму повідомили склад робочої команди «Микити Кожум’яки», серед яких є спеціалісти світового рівня.

Одним з авторів візуальних спецефектів став Михайло Славов, який займався такими світовими релізами, як «Форсаж 6», «Аліса у Задзеркаллі», епізодом бондіани «007: Координати «Скайфолл» і римейком культового «Згадати все» з Коліном Фарреллом. Консультантом з візуальних спецефектів був спеціаліст з комп’ютерної графіки Марк Пінхейро (Mark Pinheiro), останнім його проектом була «Гра престолів». Працювати над сценарієм «Микити Кожум’яки» допомагав Філ Паркер (Phil Parker), який консультував сценарій оскароносної анімації «Воллес і Громіт та прокляття кролика-перевертня».

Читати далі...
9 липня 2016,  11:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра українського пригодницького мультфільму «Микита Кожум'яка» була перенесена з грудня на жовтень цього року.

Читати далі...