Новини, в яких згадується Інбар Лаві

30 квітня 2019,  15:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Забули, що було в попередніх сезонах фентезійного детектива «Люцифер»? Тоді виконавець головної ролі Том Елліс із задоволенням нагадає вам про його ключові події в ретроспективному трейлері.

Читати далі...
26 квітня 2019,  00:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйтеся до другого пришестя. Компанія Netflix представила гарячий та інтригуючий трейлер 4 сезону фентезійного серіалу «Люцифер».

Поки Люцифер (Том Елліс) тяжно переживає, що Хлої (Лорен Джерман) побачила його диявольське обличчя і не може його прийняти, в Лос-Анджелесі з'являється найперша грішниця Єва (Інбар Лаві). Чи хоче вона помститися йому за те, що він спокусив її і став причиною її вигнання з Раю багато років тому... чи прийшла за чимось зовсім іншим?

У трейлері Люцифер представляє Єву команді як свою нову дівчину, але Єва даремно часу не втрачає і цілується з Мейз (Леслі-Енн Брандт) та... Еллою (Еймі Гарсіа).

Прем'єра нових серій «Люцифера» відбудеться 8 травня.

11 квітня 2019,  02:54 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Травень буде ще більш спекотним, аніж ви припускали. У першому тизері 4 сезону фентезійного детектива «Люцифер» майже повністю оголений диявол показує своє тату «666» і розкриває, що нові серії прибудуть 8 травня.

Серіал «Люцифер» слідує за пригодами нечестивого янгола Люцифера Морнінгстара (Тому Елліс), який утік з Пекла, і детектива Хлої Декер (Лорен Джерман), які стають незвичайними напарниками і разом ловлять небезпечних убивць. І в фіналі 3 сезону Хлоя нарешті побачила диявольське обличчя Люцифера. Що ж буде далі?

У нових серіях до Лос-Анджелесу прибуде знаменита грішниця Єва (Інбар Лаві), колишнє кохання Люцифера, і це возз'єднання стане для головного героя справжнім випробуванням.

28 березня 2019,  23:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 сезоні фентезійного детектива «Люцифер» з'явиться ще одна легендарна біблійна героїня чарівна мешканка Раю на ім'я Єва, яку зіграє актриса Інбар Лаві.

Читати далі...