Луіс ГузманLuis Guzmán

Луіс Гузман / Luis Guzmán
Народився 28 серпня 1956
Зріст: 171 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Спустошення (2023) ... актор
Венздей (2022) ... Gomez Addams
Торт зі смаком помсти (2020) ... Jochee
Louey & Bri TV (міні-серіал 2020 -...) (2020) ... Dr. Nicky
Хрещений батько Гарлема (2019) ... Guapo
Підприємство «Божий дар» (2019) ... Hector Contreras
Шалена місія в Майамі (2018) ... Ricardo Garcia
Падре (2018) ... Gaspar
Marc Anthony, Will Smith, Bad Bunny: Está Rico (2018) ... Luis Guzmán
Logic: One Day ft. Ryan Tedder (2018) ... School Teacher

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...