Новини, в яких згадується Луіс Гузман

Рецензія на серіал «Венздей» (2022)
Тім Бертон представляє один з найкращих серіалів року
18 грудня 2022,  04:50 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Якщо ви добре знайомі з творчістю режисера Тіма Бертона, який зняв культові стрічки «Едвард руки-ножиці», «Бітлджус», «Сонна лощина» та «Свіні Тодд: Демон-перукар з Фліт-стріт», то його любов до знаменитої сімейки Аддамсів точно не стане для вас сюрпризом. Здається, що Бертон та Аддамси – ідеальне поєднання, і ось нарешті режисеру вдалося втілити цю давню мрію в реальність. Він зняв для Netflix серіал «Венздей» про найулюбленішу глядачами героїню з клану Аддамсів, і цей серіал виявився справжнім готичним шедевром, який точно підкорить усіх шанувальників творчості Бертона. Готові до полювання на монстрів?

Читати далі...
17 серпня 2022,  20:33 | Новини серіалів

На честь середи платформа Netflix поділилася офіційним трейлером свого очікуваного серіалу «Венздей», який розповість про містичні пригоди юної героїні з сімейки Аддамсів. Режисером серіалу виступає Тім Бертон, творець культових стрічок «Едвард Руки-ножиці», «Бітлджус» та «Свіні Тодд».

Читати далі...
25 листопада 2019,  14:17 | Новини серіалів

У промо-ролику 4 серії 10 сезону хітового серіалу «Безсоромні» один несподіваний персонаж нагадує нам про те, що потрібно одягатися на ту роботу, яку хочеш мати, а не на ту, яку маєш (чи не маєш).

Френк (Вільям Х. Мейсі) та його друг Мікі (Луїс Гусман) відправляються в пригоду по місту в гонитві за мрією Мікі. Деббі (Емма Кінні) знаходить новий спосіб заробити гроші під час страйку, а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) звертається до свого нового друга з приводу поради про батьківство.

Серію під назвою «A Little Gallagher Goes a Long Way» («Маленький Галлагер проходить довгий шлях») зняв режисер Іен Б. МакДональд. Її прем'єра відбудеться 2 грудня за українським часом.

17 серпня 2019,  00:56 | Новини серіалів

Скучили за божевіллям по-галлагерівськи? Тоді дивіться, як Йен та Міккі влаштовують у в'язниці заворушення в тизер-трейлері 10 сезону популярної драмеді «Безсоромні».

Тизер, який йде всього 30 секунд, нагадує нам вустами Деббі (Емма Кінні), що Фіона (Еммі Россам) поїхала і що вона, Деббі, не збирається прати за усіма білизну. Наприкінці 9 сезону Френк (Вільям Х. Мейсі) втік від своєї коханої Інгрід (Кеті Сагал) і тепер тусується зі ще одним алкоголіком Мікі (Луїс Гусман). Разом з цим відео показує, як Йен (Камерон Монахен) та Міккі (Ноель Фішер) збираються когось зарізати у в'язниці; Кев (Стів Гові) шокує Ві (Шанола Гемптон), розриваючи на собі футболку в барі; Деббі знаходить новий гардероб; Карл (Ітан Каткоскі) отримує диплом академії; а Ліп (Джеремі Аллен Вайт) стає батьком.

Чекаємо не дочекаємося прем'єри 10 сезону, яка відбудеться 3 листопада.

17 лютого 2019,  16:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Він готовий на все заради перемоги! Вільям Х. Мейсі цілується з Луїсом Гусманом в промо-ролику 11 серії 9 сезону хітової американської драмеді «Безсоромні».

Фінал змагання «Ігри бомжів» зіштовхує Френка (Вільям Х. Мейсі) з його другом та найвеличнішим противником. Ліп (Джеремі Аллен Вайт) готується офіційно удочерити Ксан (Скарлет Спенсер), але його плани стикаються з тим, що Фіона (Еммі Россам) не перестає пити. У Деббі (Емма Кінні) з'являються почуття до несподіваної людини, а Інгрід (Кеті Сагал) запитує у Галлагерів, чи може Френк змінитися.

Серія з простою назвою «The Hobo Games» («Ігри бомжів») вийде на екрани за українським часом завтра, 18 лютого.