Новини фільмів, в яких згадується Кетрін Ган

14 листопада 2022,  18:46 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі офіційний трейлер детективного фільму «Ножі наголо: Скляна цибуля», де зірка Бондіани Деніел Крейг знову втілить геніального детектива Бенуа Бланка.

Читати далі...
8 вересня 2022,  18:01 | Новини фільмів

Режисер Раян Джонсон, який зняв хітовий детектив 2019-го року «Ножі наголо», щойно поділився у соцмережах тизер-трейлером його сиквела під назвою «Glass Onion: A Knives Out Mystery» і обіцяє, що в ньому немає спойлерів.

Читати далі...
13 липня 2018,  01:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийнято вважати, що у вампірів кохання трапляється раз на все життя, але в новому фрагменті мультфільму від Sony «Монстри на канікулах 3» Дракула неочікувано закохується вдруге.

Відправившись разом зі своєю родиною і друзями в круїз для монстрів, Дракула (Адам Сендлер) гадав, що проведе його в сімейному колі, як раптом зустрів на борту лайнера капітана Еріку (Кетрін Хан)... й одразу ж закохався в неї по вуха. Підкорений красою і грацією Еріки, Дракула під час знайомства з нею не зміг видавити з себе жодного чіткого слова, але добре, що капітан подумала, що він говорить по-трансільванськи, і захопилася його акцентом.

Читайте нашу рецензію на мультфільм «Монстри на канікулах 3», який вийшов в український прокат у четвер, 12 липня.

Квитки на найближчі сеанси «Монстрів на канікулах 3» ви знайдете в нашій афіші.

28 червня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь Дня конституції України, який відзначається сьогодні, кінокомпанія Sony Pictures поділилася тематичним промо-роликом сімейного мультфільму «Монстри на канікулах 3».

В «Монстрах на канікулах 3» Дракула (Адам Сендлер) і його весела банда вирушає в незабутній круїз для монстрів на шикарному лайнері, де все включено. Там легендарний вампір закохається в прекрасну капітаншу Еріку (Кетрін Хан/Леся Никитюк), не підозрюючи, що вона є нащадком великого мисливця на монстрів Абрахама Ван Хельсінга.

Дивіться також фрагмент «Монстрів на канікулах 3», який представляє перший погляд на Абрахама Ван Хельсінга. У кіно з 12 липня.

21 червня 2018,  22:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мультфільмі «Монстри на канікулах 3» з'явиться легендарний мисливець на вампірів Абрахам Ван Хельсінг, якого озвучує американський комік Джим Гаффіган.

Читати далі...
29 травня 2018,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Малюк Денніс співає пісню про свою любиму маму Мевіс в новому музичному трейлері комедійної анімації від Sony Pictures Animation «Монстри на канікулах 3», створеного до Дня Матері.

У третьому розділі франшизи Генндія Тартаковського вампірша Мевіс (Селена Гомес) покаже, що є не тільки відмінною матір'ю, а і найкращої дочкою, коли подарує своєму працюючому без вихідних батькові Дракулі (Адам Сендлер) незабутній круїз. У цій подорожі компанію їм складуть Джонні (Енді Семберг), Денніс та інші постояльці знаменитого трансільванського готелю для монстрів. А на борту круїзного лайнера наші герої зустрінуть загадкового капітана корабля Еріку Ван Гелсінг (Кетрін Хан), яка є нащадком Абрахама Ван Гелсінга, давнього ворога Дракули й усіх монстрів.

Дивіться також третій трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», який показує незабутній політ Дракули, Мевіс та компанії на літаку авіакомпанії «Gremlin Air». У кіно з 12 липня.

9 травня 2018,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Украинская телеведущая Леся Никитюк впервые отправилась на Каннский кинофестиваль, чтобы представить мультфильм «Монстры на каникулах 3».

Читати далі...