Новини, в яких згадується Ешлі Джадд

3 лютого 2019,  20:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий фрагмент сімейної драми Чарльза Мартіна Сміта «Шлях додому», яка розповідає про непросту і наповненому пригодами подорож однієї відважної собаки додому.

Головною героїнею драматичної картини «Шлях додому» виступає собака Белла (Брайс Даллас Говард), яка опиняється далеко від дому і повинна подолати 400 миль (645 км), щоб возз'єднатися зі своїм улюбленим господарем Лукасом (Джона Гауер-Кінг). У даному фрагменті мама Лукаса Террі (Ешлі Джадд) бере її з собою в лікарню, щоб підняти настрій людям, які проходять реабілітацію, і в їх особі Белла знаходить нових друзів.

Купуйте квитки на сеанси «Шлях додому» на нашому сайті.

13 січня 2019,  23:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Sony Pictures поділилася другим фрагментом своєї сімейної кінокартини «Шлях додому», який показує, як головна героїня собака Белла грає в нову гру «Біжи додому».

Драма режисера Чарльза Мартіна Сміта є зворушливою історією про собаку Беллу, яку в оригіналі озвучила зірка фантастики «Світ Юрського періоду» Брайс Даллас Говард, та про її сповнену пригодами подорож до себе додому. Їй доводиться подолати 400 миль (645 км), щоб возз'єднатися зі своїм улюбленим господарем Лукасом (Джона Хауер-Кінг), який в новому фрагменті її дресирує. Він відпускає собаку з повідця за декілька кварталів, каже їй бігти додому, і Белла успішно виконує завдання. Але одного разу, погнавшись за білкою, вона опиниться занадто далеко від дому і не зможе одразу відшукати до нього правильний шлях.

Маму Лукаса втілює номінантка на премію «Золотий глобус» Ешлі Джадд.

Квитки на сеанси «Шлях додому», чия прем'єра в кінотеатрах України відбулася 10 січня, ви знайдете в нашій афіші.

4 листопада 2017,  21:40 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Анджеліна Джолі і Гвінет Пелтроу опинилися у довгому списку жінок, до яких чіплявся голлівудський продюсер Харві Вайнштейн.

Читати далі...