Новини про серіал (2016)

15 грудня 2019,  01:16 | Новини серіалів

Телеканал HBO нарешті поділився повноцінним трейлером очікуваного міні-серіалу «Новий Папа», який буде складатися з 9 серій.

«Новий Папа» буде продовженням хітового серіалу Паоло Соррентіно «Молодий Папа», який був номінований на премії «Золотий глобус» та «Еммі». Коли Ленні Белардо (Джуд Лоу), відомий на весь світ як Папа Римський Пій XIII, мало не загинув і опинився в комі, Ватикан обирає нового понтифіка, яким стає Джон Бреннокс (Джон Малкович). Але Ленні вирішує повернутися до життя, і коли він приходить до тями, у Ватикані починається справжня криза. Хто ж тепер з них є Папою?

Компанію Лоу і Малковичу в нових серіях складуть Шерон Стоун та Мерилін Менсон. Наприкінці трейлер розкриває, що прем'єра міні-серіалу «Новий Папа» відбудеться вже через місяць, 13 січня.

4 листопада 2019,  15:34 | Новини серіалів

Поки Джуд Лоу лежить в комі, на пост Папи Римського в новому тизер-трейлері драматичного серіалу «Новий Папа» заступає Джон Малкович.

Серіал «Новий Папа» буде продовженням хітового серіалу Паоло Соррентіно «Молодий Папа». Після трагічних подій його фіналу молодий Папа Римський Ленні Белардо (Лоу), який взяв собі ім'я Пій XIII, опинився в комі, і тепер на чолі католицької церкви став новий Папа (Малкович). Але поки наступник намагається розібратися зі своєю новою посадою і зізнається на сповіді в своїх численних гріхах, наприкінці трейлера Ленні приходить до тями і загадково посміхається.

Також трейлер розкриває, що прем'єра міні-серіалу «Новий Папа» відбудеться в січні 2020 року, але точна дата його виходу на телеекрани поки не повідомляється.

29 серпня 2019,  15:24 | Новини серіалів

Джуд Лоу прогулюється пляжем в білих плавках, змушуючи жінок непритомніти, в дебютному тизер-трейлері очікуваного міні-серіалу «Новий Папа».

Драматичний серіал Паоло Соррентіно «Новий Папа» буде продовженням серіалу «Молодий Папа», чия прем'єра відбулася в 2016 році. У ньому Джуд Лоу повернеться в образі Папи Римського Пія XIII, за роль якого він був номінований на премію «Золотий глобус», а компанію йому складе Джон Малкович, який зіграє нового Папу.

«Новий Папа» вийде на екрани пізніше у 2019 році. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його прем'єри.

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
8 грудня 2016,  14:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив другий офіційний трейлер міні-серіалу «Молодий Папа», де Джуд Лоу втілює американського Папу Римського, який вирішив струсонути Церкву. Тут ми ближче знайомимося з його правою рукою — сестрою Мері, яку грає Дайан Кітон. І, спостерігаючи за цим новопоставленим ексцентричним правителем, вона зауважує, що його всі бояться не без причини.

Разом з новим трейлером серіалу, знятого Паоло Соррентіно, з'явився і новий постер, який ви знайдете тут.

5 вересня 2016,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повноцінному трейлері драматичного міні-серіалу «Молодий Папа» від Паоло Соррентіно головний герой Ленні Белардо у втіленні Джуда Лоу стає Папою Римським Пієм XIII і проголошує себе... Богом.

Також тут можна побачити Дайан Кітон в образі сестри Мері і Джеймса Кромуелла в образі кардинала Майкла Спенсера, який сам планував стати на чолі Ватикану.

29 липня 2015,  17:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дайан Китон сыграет вместе с Джудом Лоу в новом мини-сериале «Il giovane papa» («Молодой Папа»), рассказывающем о Папе Римском.

Создателем «Il giovane papa» (англ. «The Young Pope») является итальянский режиссер Паоло Соррентино, чья «Великая красота» собрала в прошлом году урожай из «Оскара», «Золотого глобуса» и премии BAFTA за Лучший иностранный фильм.

Сериал покажет ранние дни выдуманного Папы, которого сыграет Лоу, урожденного Ленни Белардо. Он достаточно сложный человек, который переживает, что его призвание лишит его близких и что все оставят его на произвол судьбы, даже Бог. Но он предан своей миссии распространять слово церкви.

Для обладательницы «Оскара» постоянная роль на телевидении будет чем-то новым, и в данном сериале она воплотит сестру Мэри, американскую монахиню, которая живет в Ватикане.

По словам Соррентино «Молодой Папа» позволит свежим взглядом посмотреть на веру и религию: 

Ясные признаки существования Бога. И ясные признаки отсутствия Бога. Каким образом веру можно искать и потерять. Величие святости, настолько великое, что непреодолимо, когда борешься с искушениями, и все, что можешь сделать, это поддаться им. Внутренняя борьба между огромной ответственностью быть главой Католической церкви и несчастьями обычного человека, которого судьба (или Святой Дух) избрали на роль понтифика. И, наконец, как обращаться и руководить властью в государстве, чей догматический и моральный императивы заключаются в отказе от власти и в самоотверженной любви к окружающим. Вот о чем будет «Молодой Папа». 

Драматический сериал будет состоять из 8 серий по 50 минут. Компанию Лоу и Китон в нем составят Сильвио ОрландоЭллисон Кейс и Джоан Паску.

В мае с Китон и Морганом Фриманом вышла на экраны драма «Сама жизнь», в ноябре актриса появится в семейной комедии «Love the Coopers» вместе с Амандой СайфредОливией Уайлд и Марисой Томей, а в следующем году выйдет пиксаровский мультфильм «В поисках Дори», где она озвучит одного персонажа.

Премьера сериала «Молодой Папа» запланирована на 2016 год.