Новини серіалів про (2017 – ...)

17 березня 2021,  16:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал The CW представив промо-ролик 7 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», яка також послужить пілотною серією для потенційного спін-оффу про суперлиходія Пейнкіллера.

Читати далі...
3 березня 2021,  16:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У лютому відбулася прем'єра четвертого і фінального сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», і її перша четвірка серій отримала спільний заголовок «Книга Реконструкції». Що ж чекає на супергеройську сімейку Пірсів в цій драматичній сюжетній арці?

Читати далі...
25 січня 2021,  14:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив довгоочікуваний перший погляд на 4 сезон супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який, на жаль, буде його фінальним сезоном. Але суперсімейка Пірс обіцяє піти з електричним вибухом!

Читати далі...
11 січня 2021,  20:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вона повертається! Нафіса Вільямс поділилася першим кадром нового сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», де вона постає в костюмі Блекбьорд.

Читати далі...
12 листопада 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка супергеройського серіалу «Чорна блискавка» Чайна Енн МакКлейн поділилася веселим відео зі зйомок 4 сезону, де вона показує свою нову коротку зачіску та круті танцювальні рухи.

Читати далі...
1 жовтня 2020,  19:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Протистояння Джефферсона Пірса і Тобіаса Вейла продовжиться в 4 сезоні супергеройського серіалу Arrowverse «Чорна блискавка», як показують нові персональні постери з їхньою участю.

Читати далі...
7 вересня 2020,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий епічний трейлер супергеройського всесвіту Arrowverse від телеканалу The CW або The CWverse, як він тепер себе називає, згадує свої витоки і оголошує свою нову супергеройську пару Супермена і Лоїс Лейн, які теж готові боротися зі злом.

Читати далі...
24 травня 2020,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник по костюмах серіалу «Старгьорл» Лаура Джин Шеннон поділилася крутим концепт-артом, який представляє робота С.Т.Р.А.Й.П.а в повний зріст.

Читати далі...
9 березня 2020,  20:00 | Новини серіалів

Канал The CW поділився цікавим фрагментом фінальної серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», в якому Дженніфер Пірс стикається віч-на-віч з Могильником. І за словом в кишеню вона не лізе.

Бажаючи перетягнути Блискавку (Чайна Енн МакКлейн) на свою сторону, суперлиходій Могильник (Вейн Бреді) ловить її і садить в спеціальну камеру, де її суперсили безсилі. Він розповідає їй, що не є її ворогом і що працює з марковійцями, щоб створити в Марковії незалежну державк для металюдей, де вони будуть вільними і жити нормальним життям. Але Дженніфер зовсім не така наївна, як він вважає, і вона збирається бути на правильній стороні історії в боротьбі за свободу і права для металюдей, а не з такими терористами, як Могильник.

Фінальна серія сезону «The Book Of War: Chapter Three: Liberation» («Книга Війни: Глава третя: Звільнення») вийде 10 березня за українським часом.

4 березня 2020,  15:59 | Новини серіалів

Промо-ролик 15 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» називає головного героя «останньою лінією захисту Фріленда».

Наступна серія покаже епічний поєдинок Джефферсона Пірса (Кресс Вільямс), відомого як Чорна блискавка, з суперлиходієм Тайсоном Сайксом/Могильником (Вейн Бреді), який також є металюдиною і в цій війні виступає на стороні марковійців. Тайсон був солдатом і в ході експериментів, які на ньому проводив уряд з метою створити суперсолдата, отримав надлюдські здібності. Його сила дозволяє витримувати електричні заряди Чорної блискавки і швидко регенерувати, так що їхній поєдинок буде непростим.

Прем'єра серії «The Book Of War: Chapter Three: Liberation» («Книга Війни: Глава третя: Звільнення»), яку написав Чарльз Голленд і зняв Салім Акіл, відбудеться 10 березня за українським часом.

25 лютого 2020,  15:50 | Новини серіалів

«Тисячі людей можуть загинути, включаючи наших дочок». Відважна сім'я Пірс готується до війни в 15 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який опублікував канал The CW.

Дізнавшись, що Могильник (Вейн Бреді) та марковійці готують масштабну атаку на Фріленд, Чорна блискавка (Кресс Вільямс), Гром (Нафіса Вільямс), Блискавка (Чайна Енн МакКлейн), Лінн (Крістін Адамс) та їхні союзники стають на захист рідного міста, щоб врятувати багато життів.

Прем'єра серії «The Book of War: Chapter Two» («Книга Війни: Глава друга»), яку написав сценарист Пет Чарльз​ і зняв режисер Оз Скотт, відбудеться 3 березня за українським часом.

12 лютого 2020,  20:28 | Новини серіалів

Супергеройська родина Пірс возз'єднується за одним столом в промо-ролику 14 серії 3 сезону адаптації коміксів DC «Чорна блискавка».

Рятувальна операція Джефферсона (Кресс Вільямс), Анісси (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн Макклейн) пройшла вдало, і тепер вони насолоджуються сімейною вечерею разом зі своєю коханою та матір'ю Лінн (Крістін Адамс). Також синопсис серії повідомляє, що битва з Марковією триває; старі союзи переглядаються і створюються нові союзи.

Серія називається «The Book of War: Chapter One: Homecoming» («Книга Війни: Глава перша: Повернення додому») і вийде на телеекрани 25 лютого за українським часом. Зняв її режисер Бенні Бум.

5 лютого 2020,  01:55 | Новини серіалів

Вони готові на все, щоб врятувати свою (колишню) дружину і матір. Дивимося промо-ролик 13 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який переповнений крутим екшеном у виконанні суперсімейки Пірсів.

Чорна блискавка (Кресс Вільямс) і його команда, включаючи його дочок з суперздібностями Аніссу (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн), обрушуються на Марковію з місією врятувати Лінн (Крістін Адамс) за будь-яку ціну. Тим часом ситуація Лінн погіршується, коли вона зустрічає Могильника (Вейн Бреді з серіалу «Як я зустрів вашу маму»), металюдину з марковійської сторони.

Прем'єра серії «The Book of Markovia: Chapter Four» («Книга Марковії: Глава четверта») відбудеться 11 лютого за українським часом. Її режисером став Салім Акіл.

29 січня 2020,  16:00 | Новини серіалів

Сім'я Пірсів відправляється рятувати свою матір в промо-ролику 12 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», яким поділився канал The CW.

Джефферсон (Кресс Вільямс) і Анісса (Нафіса Вільямс) об'єднують свої сили з ASA, щоб врятувати Лінн (Крістін Адамс) від марковійців. Ця новина викликає у Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) лють, і в промо-ролику ми бачимо, як вона використовує свої сили з особливою злістю. Тим часом Лінн змушена продовжити боротьбу зі своїми внутрішніми демонами.

Прем'єра серії «The Book of Markovia: Chapter Three» («Книга Маркова: Глава третя») відбудеться 4 лютого за українським часом.

22 січня 2020,  16:15 | Новини серіалів

У промо-ролику 11 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» на сім'ю Пірсів відкривається жорстоке полювання.

Джефферсон (Кресс Вільямс), Анісса (Нафіса Вільямс) і Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) дізнаються, що ASA тепер полює на всю сім'ю Пірсів, і в промо-ролику Дженніфер пропонує вбити агента Оделла (Білл Дьюк), з чим її батько категорично не згоден. Тим часом Лінн (Крістін Адамс) робить щось неймовірне.

Серія «The Book of Markovia: Chapter Two» («Книга Марковії: Глава друга») прибуде на екрани 28 січня за українським часом. Її режисером стала Таша Сміт.