Старгьорл і С.Т.Р.А.Й.П. позують на новому концепт-арті серіалу від DC Universe

24 травня 2020,  15:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник по костюмах серіалу «Старгьорл» Лаура Джин Шеннон поділилася крутим концепт-артом, який представляє робота С.Т.Р.А.Й.П.а в повний зріст.

У новому супергеройському серіалі «Старгьорл», чия прем'єра відбулася на цьому тижні, робот С.Т.Р.А.Й.П. буде помічником головної героїні Кортні Вітмор (Брек Бессінджер), яка знаходить чарівний посох і стає натхненням для нового покоління супергероїв.

С.Т.Р.А.Й.П.а створив її вітчим Пет Дуган (Люк Вілсон), який десять років тому був помічником супергероя Стармена (Джоел МакГейл), а тепер допомагатиме Кортні та юним супергероям з Товариства Справедливості боротися з суперлиходіями.

Висота робота С.Т.Р.А.Й.П.а становить близько 4,5 метра, так що на його тлі Старгьорл буде виглядати приблизно такою маленькою, як на даному концепт-арті, який Шеннон опублікувала в Instagram.

Побачити цей дует у дії ви зможете вже в 2 серії серіалу, яка названа на честь С.Т.Р.А.Й.П.а і вийде на екрани 27 травня за українським часом.

Шеннон також працювала над костюмами для супергероїв з серіалів «Титани», «Хлопаки», «Фатальний патруль» і «Чорна блискавка».

Читайте також: концепт-арт серіалу «Старгьорл» показує суперлиходія-зомбі Соломона Гранді.

2121 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: