«Хлопаки»: вийшов тизер-трейлер четвертого сезону серіалу про скажених супергероїв

4 грудня 2023,  18:23 | Новини серіалів

Лідер Сімки Гоумлендер влаштовує в Америці божевільний хаос у стилі MAGA у першому трейлері майбутнього сезону хітового серіалу «Хлопаки».

Наприкінці третього сезону Гоумлендер (Ентоні Старр), лідер найпопулярнішої та наймогутнішої команди супергероїв, розкрив широкому загалу, що він є кровожерливим вбивцею-психопатом, і, як не дивно, публіка його не засудила, а навіть підтримала.

На щастя, не всі виявилися такими, як Гоумлендер, і частина суспільства виступила на підтримку Старлайт (Ерін Моріарті), яка пішла з Сімки і остаточно приєдналася до Хлопаків. І такий розділ суспільства призводить до сутичок на мітингах.

Тим часом Біллі Бутчер (Карл Урбан), лідер Хлопаків, звертається по допомогу до нового персонажа, якого зіграє зірка популярних серіалів «Надприродне» та «Ходячі мерці» Джеффрі Дін Морган.

Разом із ними у трейлері 4 сезону можна побачити двох нових супергероїнь Сейдж (Сьюзен Гейвард) і Феєрверк (Велорі Керрі), як, здається, будуть на боці Гоумлендера. Розглянути їхні костюми в деталях ви можете тут.

«Хлопаки» повернуться з новими серіями у 2024 році.

718 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: