10 акторів та акторок, яких найчастіше шукали в Google у 2023 році

11 декабря 2023,  17:15 | Новости звезд | Автор: Олена Стрельбицька

Найпопулярніший пошуковий сервіс Google представив десятку акторів та акторок, яких найчастіше шукали у 2023 році представники англомовного Інтернету. І, як виявляється, більшість із них привернула увагу публіки зовсім не своїми ролями чи досягненнями (а найчастіше якраз навпаки скандалами і судовими процесами).

10 акторів, яких найчастіше шукали в Google у 2023 році:

1. Джеремі Реннер

Причина: Реннер, відомий за роллю Соколиного ока у блокбастерах Marvel, минулого року потрапив в серйозну аварію і ділився в соцмережах прогресом своєї реабілітації, надихаючи своїх шанувальників.

2. Джеймі Фокс

Причина: Навесні лавреат премії «Оскар» потрапив до лікарні, після чого почав довгу реабілітацію і, нарешті, у грудні вперше з'явився на публіці. На додаток до цього у листопаді на нього подала в суд жінка, яка звинувачує актора у сексуальному насильстві.

3. Денні Мастерсон

Причина: Мастерсон вже давно не знімається, а у трійку акторів, яких найчастіше цього року шукали в Google, він потрапив через те, що у вересні його засудили до 30 років в'язниці за зґвалтування двох жінок.

4. Метт Райф

Причина: Американський комік і актор, який знімається у фільмах з найгіршими рейтингами, потрапив у скандал, коли випустив на Netflix свій стендап-спешл «Natural Selection», де невдало пожартував про домашнє насилля. Проте восени він нарешті вибачився перед своєю колишньою дівчиною Кейт Бекінсейл за свої погані слова.

5. Педро Паскаль

Причина: Паскаль зіграв головну роль в одному з найпопулярніших серіалів 2023 року «Останні з нас», а також приєднався до касту сиквела «Гладіатор 2».

6. Джонатан Мейджерс

Причина: Мейджерс дебютував на великому екрані у ролі суперлиходія Канга Завойовника у супергеройському екшені «Людина-мураха та Оса: Квантоманія», проте сюди він потрапив через те, що його зараз судять за домашнє насилля.

7. Софі Тернер

Причина: Зірка фентезі «Гра престолів» потрапила в цей топ не через новий фільм/серіал, а через своє гучне та скандальне розлучення з популярним співаком Джо Джонасом.

8. Расселл Бренд

Причина: У вересні 2023 року після спільного розслідування The Times, The Sunday Times і Channel 4 п'ять жінок звинуватили Бренда у зґвалтуванні та сексуальному й емоційному насильстві.

9. Ке Хью Куан

Причина: На початку року актор отримав «Оскар» за фільм «Все завжди і водночас», а потім зіграв роль ОБ у другому сезоні популярного супергеройського серіалу «Локі».

10. Джош Гатчерсон

Причина: Зірка культової франшизи «Голодні ігри», якого давно не було видно у кіно, виконав головну роль у популярному фільмі жахів «П'ять ночей у Фредді».

Яке з цих імен вас здивувало у цьому списку найбільше? Пишіть у коментарях.

622 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: