Екшен «Дедпул 3» отримав нову дату виходу

25 октября 2023,  17:52 | Новости фильмов

Знімальний процес блокбастера «Дедпул 3» все ще зупинений через акторський страйк у Голлівуді, тож студія Disney вирішила перенести його дату прем'єри майже на три місяці вперед. Але не переймайтеся, вона все ще очікується у 2024 році.

Спочатку планувалося, що третя сольна пригода Дедпула у втіленні Раяна Рейнольдса вийде на екрани кінотеатрів 2 травня 2024 року, проте тривалий акторський страйк вніс свої корективи. Тепер ми побачимо повернення Вейда Вілсона на великі екрани 25 липня 2024 року (якщо страйк не затягнеться ще довше).

Тим часом новій пригоді Тома Круза «Місія неможлива 8», яка якраз мала вийти у кінотеатрах у червні 2024 року, пощастило менше, бо тепер вона очікується аж у травні 2025 року.

Супергеройський блокбастер «Дедпул 3» розповість про третю і, можливо, фінальну пригоду Вейда Вілсона, також відомого як Дедпул, балакучого найманця зі швидкою регенерацією, який отримав свої суперсили під час експериментального лікування невиліковної стадії раку.

Про сюжет стрічки, яку знімає режисер Шон ЛевіРеальна сталь», «Персонаж», «Проєкт "Адам"», «Дивні дива»), відомо мало, проте це буде пригода у мультивсесвіті, де компанію Дедпулу складе його давній ворог Росомаха, роль якого знову виконає Г'ю Джекман (чий персонаж загинув у фільмі «Логан», події якого відбувалися у майбутньому).

852 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: