Хто такий Данте? Нове відео екшену «Форсаж 10» представляє лиходія Джейсона Момоа

14 июня 2023,  23:59 | Новости фильмов

Ви теж у захваті від головного антагоніста блокбастера «Форсаж 10», якого втілив зірка «Аквамена» та «Гри престолів» Джейсон Момоа? Як розкриває нова фічуретка екшену, до команди шанувальників Момоа також належать зірки франшизи Він Дизель, Шарліз Терон та Мішель Родрігес.

У черговому розділі мегапопулярної франшизи про відважних гонщиків, які рятують світ, Момоа втілює нового лиходія на ім'я Данте Рейєс, який є сином того самого гангстера Рейєса, якого Дом та його команда пограбували в Ріо у фільмі «Форсаж 5». А тепер Данте повернувся, щоб їм помститися. І він зробить це в своєму стилі.

Момоа розповідає, що дуже прагнув зіграти лиходія, яких не грав вже років 10, і старався зробити психопата Данте «схожим на павича», тобто яскравим, стильним та ексцентричним. Він повністю одержимий Домом, захоплюється ним і прагне його знищити.

Тим часом Терон, яка грає головну лиходійку франшизи Сайфер, із захопленням згадує у цьому відео ту сцену, де вона познайомилася з Данте у втіленні Момоа.

Терон розповідає, що коли Момоа прийшов на знімальний майданчик у цьому костюмі та розкритій сорочці, то вона відкрила рот від захвату й забула, що теж має грати.

Ви все ще можете побачити нову пригоду Домініка Торетто і його родини на великому екрані. Купуйте квитки на фільм «Форсаж 10» на нашому сайті.

765 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: