Студія Warner Bros. збирається зняти рімейк про Гаррі Поттера, і фанати від цього не в захваті

4 апреля 2023,  15:54 | Новости сериалов

Поки франшиза «Фантастичні звірі» перебуває у лімбо, компанія Warner Bros. Discovery планує заново переказати пригоди Гаррі, Рона та Герміони за допомогою серіалу, який знімуть для стримінгової платформи HBO Max.

Сайт Variety повідомляє, що Warner Bros. вже заключають угоду, щоб продюсувати серіал про Гаррі Поттера для платформи HBO Max, і цей проєкт буде заснований на книжках Дж.К. Ролінґ, тобто буде прямим рімейком восьми фільмів Поттеріани, а не розширенням її магічного всесвіту.

Очікується, що кожен сезон серіалу буде екранізацією однієї книги, тож цей проєкт може тривати 7 сезонів, тобто мінімум 7 років (всього є 7 книг про пригоди Гаррі, Рона та Герміони, але останню книгу розділили на два фільми).

Поттеріана завершилася у 2011 році, тож ця новина про рімейк/перезапуск не порадувала шанувальників книг та екранізацій. Вони виражають у соцмережах своє розчарування відсутністю в Голлівуді нових ідей та прагненням студій заробити на ностальгії глядачів, а також дивуються, чому Warner Bros. не хочуть зняти цікавий серіал-приквел, наприклад, про засновників Гоґвортсу чи про Мародерів.

Проєкт поки знаходиться на стадії перемовин/розробки, сценарію ще не має, тож невідомо, хто буде працювати над серіалом, хто зіграє в ньому головне тріо та коли він взагалі вийде на екрани. Студія відмовилася від коментарів.

929 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: