Серіал про Гаррі Поттера може вийти у 2026 році

5 марта 2024,  19:13 | Новости сериалов

Стримінгова платформа Max від HBO має досить амбіційні плани випустити перший сезон майбутнього серіалу про пригоди Гаррі, Рона та Герміони у 2026 році.

Шеф Warner Bros. Discovery Девід Заслав зустрічався у лютому з письменницею Дж.К. Ролінґ з приводу нової екранізації Поттеріани і поділився інформацією, що серіал вийде у 2026 році, повідомляє сайт The Hollywood Reporter.

Точну дату поки не називають, адже ще навіть не почалися зйомки першого сезону, який буде адаптацією книги «Гаррі Поттер і філософський камінь», що розповідає про знайомство Гаррі Поттера зі світом магії та його перший рік у школі чарів та чаклунства Гоґвортс.

Також досі не відомо, хто зіграє головне тріо та інших ключових персонажів майбутньої екранізації, адже їм доведеться конкурувати з фільмами, де зіграло багато відомих і талановитих британських (і не тільки) акторів.

Поки що ми маємо лише тизер від платформи Max, що показує логотип франшизи на фоні Гоґвортсу, тоді як за кадром грає музика Джона Вільямса.

Що ви думаєте з цього приводу? Як гадаєте, вони встигнуть зняти перший сезон до 2026 року? Діліться своїми думками в коментарях.

459 

Написать комментарий

Написать комментарий...
Написать комментарий...

Читайте также: