Ніл Патрік Гарріс знову зіграв Барні Стінсона у серіалі «Як я зустріла твого тата»

6 квітня 2023,  23:23 | Новини серіалів

Нова серія комедійного серіалу «Як я зустріла твого тата», також відомого як «Як я зустріла вашого батька», познайомила його головну героїню у втіленні Гіларі Дафф з... почекайте... легендарним Барні Стінсоном. Як склалося його життя?

На повернення зірки культового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніла Патріка Гарріса в образі Барні Стінсона натякнула ще перша серія другого сезону «Як я зустріла твого тата», що є спін-офом «Як я зустрів вашу маму», і ось нарешті ми дочекалися його незабутнього знайомства з Софі (Гіларі Дафф).

Це відбулося в одинадцятій серії нового сезону, що отримала назву «Daddy» («Татко»). У ній головна героїня Софі, яка намагається побудувати кар'єру фотографа і знайти своє кохання в Нью-Йорку, вирушила на вікенд до заміського будиночка свого нового бойфренда Роберта, якого грає зірка серіалу «Секс і місто» Джон Корбетт.

В ході подій серії Софі вирішує дізнатися, хто її батько, і в цей час вона зустрічає на дорозі Барні, який тепер носить спеціальний експериментальний пристрій, що б'є його током щоразу, коли він починає говорити жінкам конкретні слова та фрази, що підпадають під домагання.

Баррі теж виріс без батька і навіть вигадав, що ним є відомий телеведучий, тож це стає їхньою спільною темою для розмови, і він попереджає Софі, що коли вона знайде свого батька, це ще не значить, що її проблеми вирішать себе самі. А ще він розповідає, як йому подобається бути татом і показує фотографії своєї доньки Еллі, яка народилася у фіналі «Як я зустрів вашу маму».

Гарріс вже другий актор з п'ятірки оригінального серіалу, який погодився на таке камео. У фіналі першого сезону спін-офу Софі зустріла в барі Робін Щербатські, яку знову втілила Кобі Смолдерс. Тепер черга за Тедом (Джош Реднор), Маршалом (Джейсон Сігел) та Лілі (Елісон Ганніган).

Після серії за участю Гарріса, яка вийшла 28 березня, серіал «Як я зустріла твого тата» пішов на канікули і повернеться з новими серіями вже 23 травня.

Цього року Гарріс також зіграє у культовому серіалі «Доктор Хто».

779 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: