Ніл Патрік Гарріс грає гея-холостяка у трейлері нового серіалу від Netflix

13 липня 2022,  19:41 | Новини серіалів

Зірка культового ситкому «Як я зустрів вашу маму» Ніл Патрік Гарріс повертається у світ комедії у новому серіалі «Uncoupled» від платформи Netflix.

У комедійному серіалі «Uncoupled» Гарріс, який і в реальному житті є геєм, втілює агента з нерухомості Майкла, що багато років був у відносинах, як раптом його кидає хлопець. Майкл, якому вже за 40, вирішує почати все з чистого аркуша і знову відкриває для себе світ побачень у великому місті.

Одним із творців ситкому «Uncoupled» (також відомого як «Без пари» та «Колишній») виступає Даррен Стар, творець хітових серіалів «Секс і місто» та «Емілі в Парижі». Разом із ним новий серіал з Гаррісом створює Джеффрі Річманн, який працював над хітовим ситкомом «Американська сімейка».

Гарріс не тільки виконує в серіалі «Uncoupled» головну роль, а і є продюсером цього ситкому. Раніше він продюсував для Netflix хітовий серіал «Лемоні Снікет: 33 нещастя», де також грав головну роль.

Компанію йому в кадрі складуть Марша Гей ГарденП'ятдесят відтінків», «Ранкове шоу») та Тіша КемпбеллДоктор Кен», «Харлі Квін»). Його колишнього грає Так ВоткінсВідчайдушні домогосподарки», «Хлопці у групі»).

Онлайн-прем'єра 1-го сезону ситкому «Uncoupled» відбудеться 29 липня.

1061 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: