Серіали січня: «Останні з нас», «Калейдоскоп», «Вікінги: Вальгалла» та інші новинки

26 січня 2023,  02:55 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Цього місяця серіаломанів очікують грандіозне пограбування, пригоди в компанії відважних вікінгів, подорож постапокаліптичним світом у компанії зірки «Мандалорця» Педро Паскаля, проблеми матерів і дочок, полювання на привидів у Великій Британії, а також детективні розслідування від режисера фільмів «Ножі наголо».

Прем'єра: 1 січня

Незвичайний кримінальний серіал від Netflix, який зацікавив глядачів тим, що його серії можна дивитися у різному порядку. У ньому зірка популярних серіалів «Пуститися берега», «Мандалорець» і «Хлопаки» Джанкарло Еспозіто втілює майстерного злодія, який збирає разом команду, і вони замислюють грандіозне пограбування на суму 7 мільйонів доларів. Але зрада, жадібність й інші перешкоди зривають їхні плани.

Прем'єра: 5 січня

Наприкінці першого сезону Джинні (Антонія Джентрі), дізнавшись страшну таємницю своєї матері Джорджії (Бріанна Гові), забрала свого молодшого брата Остіна (Дизель Ла Торрака) і втекла від неї до свого батька Зайона (Нейтан Мітчелл) в інше місто, проте вічно ховатися від матері не вдасться, і в новому сезоні Джинні й Джорджії доведеться зробити кроки назустріч одна одній й поглянути в очі минулому.

Прем'єра: 12 січня

Новий сезон спін-офу «Вікінгів» покаже продовження пригод видатних вікінгів Лейфа Еріксона (Сем Корлетт), Фрейдіс Еріксдоттір (Фріда Густавссон) та Гаральда Сігурдссона (Лео Сутер). Сезон починається невдовзі після трагічного падіння Каттегату, події, яка розбила їхні мрії та змінила їхні долі. Раптово ставши утікачами в Скандинавії, вони змушені випробувати свої амбіції та хоробрість у світах за межами своїх знайомих фіордів.

Прем'єра: 15 січня

Найбільш очікуваним серіалом січня являється екранізація хітової відеогри «The Last of Us» за участю зірок серіалу «Гра престолів» Педро Паскаля та Белли Ремсі. Його події розвиваються у постапокаліптичному світі, де більшість населення була перетворена на зомбі після пандемії небезпечного грибка. Сюжет слідує за Джоелом (Паскаль), загартованим контрабандистом, який втратив свою родину. Він має вивезти з карантинної зони 14-річну дівчину Еллі (Ремсі), яка має імунітет від грибка і може стати ключем до створення вакцини.

Прем'єра: 24 січня

Спін-оф хітового ситкому «Як я зустрів вашу маму» повертається (з новими камео від його зірок). У центрі сюжету знаходиться 30-річна жителька Нью-Йорка на ім'я Софі (Гіларі Дафф), яка разом зі своїми друзями намагається влаштувати своє особисте життя і побудувати кар'єру, що часто обертається різними кумедними ситуаціями. Софі з майбутнього, яка розповідає історію знайомства зі своїм чоловіком своєму дорослому сину, грає зірка серіалу «Секс і місто» Кім Кетролл.

Прем'єра: 26 січня

У новому серіалі від творця хітових детективних фільмів «Ножі наголо» Раяна Джонсона зірка серіалів «Помаранчевий – хіт сезону» та «Матрьошка» Наташа Ліонн грає Чарлі, яка має незвичайну здатність визначати, коли хтось бреше. Вона вирушає в дорогу на своєму Plymouth Barracuda і на кожній зупинці зустрічає нових героїв та дивні злочини, які не може не розкрити.

Прем'єра: 27 січня

Очікувана екранізація серії популярних фентезійних романів британського письменника Джонатана Страуда, що розповідає про пригоди Ентоні Локвуда, який разом зі своїми друзями й коллегами Люсі Карлайл та Джор­джем Кабінсом ловить привидів, що заполонили Велику Британію та несуть велику небезпеку для живих людей.

Вже подивилися/почали дивитися якийсь з цих серіалів? Який з них ви б порекомендували своїм друзям? Пишіть у коментарях.

1174 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: