«Джон Уік 4»: український трейлер, постер і дата виходу очікуваного екшену з Кіану Рівзом

27 березня 2023,  19:12 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер пригодницького екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі, який виходить в український прокат вже 30 березня.

У продовженні хітової франшизи режисера Чада Стахелскі найнебезпечніший у світі «колишній» найманий вбивця Джон Уік знаходить спосіб подолати злочинну організацію «Високий стіл». Проте, перш ніж здобути свободу, Уік має стикнутися з новим ворогом, який має могутніх союзників у всьому світі, та з силами, що перетворюють старих друзів на ворогів. Події стрічки будуть розвиватися у Нью-Йорку, Парижі, Осаці та Берліні.

Старих союзників Уіка знову зіграють Іен МакШейн, Лоуренс Фішберн та Ленс Реддік. Реддік нещодавно помер, тож ця роль буде однією з фінальних у його фільмографії.

Нових і дуже небезпечних персонажів втілять Ріна Саваяма, Хіроюкі Санада, Шамір Андерсон, Донні Йєн та Білл Скарсгард. Скарсгард зіграє лиходія Маркіза, який є одним з членів ради організації «Високий стіл», тоді як Йєн буде найманим вбивцею «Високого стола» і давнім другом Уіка.

Рівз також виступає продюсером проєкту, бюджет якого склав 100 мільйонів доларів. Очікується, що «Джон Уік 4» стане найприбутковішим фільмом за всю історію франшизи, тож можна сподіватися, що Уік ще повернеться і у п'ятій частині.

1178 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: