«Оскар»: Брендан Фрейзер та Мішель Йєо стали найкращими акторами року

13 березня 2023,  15:17 | Нагороди та премії

Найкращим актором на 95-й церемонії нагородження «Оскар» став зірка драми «Кит» Брендан Фрейзер, а Найкращою актрисою назвали зірку стрічки «Все завжди і водночас» Мішель Йєо.

Тріумф стрічки «Все завжди і водночас», яка стала Найкращим фільмом 2022 року, поширився і на акторські категорії, де її актори отримали 3 з 4 можливих статуеток (і то лише тому, що ніхто з цього фільму не претендував на звання Найкращий актор).

Разом з виконавицею головної ролі Мішель Йєо (Найкраща актриса) були відзначені її колеги Джеймі Лі Кертіс (Найкраща актриса другого плану) та Ке Хью Кван (Найкращий актор другого плану).

Для цієї трійці, як і для Фрейзера, номінації на «Оскар» були першими в їхніх кар'єрах, проте вони виявилися доленосними, адже часом актори виграють «Оскар» далеко не з першого разу (і навіть не з п'ятого, як зірка фільму «Фабельмани» Мішель Вільямс, яка цього року знову залишилася без «Оскара»).

Ви вже можете побачити Фрейзера в оскароносній драмі «Кит», яка вийшла в український прокат 2 березня. Квитки ви знайдете в нашій афіші.

Тим часом фантастику «Все завжди і водночас», яка отримала рекордні для цього року 7 статуеток, можна буде подивитися на екранах українських кінотеатрів з 16 березня.

1071 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: