Зірки «Все завжди і водночас» возз'єднуються у трейлері серіалу «Американець китайського походження»

17 березня 2023,  20:23 | Новини серіалів

Платформа Disney+ представила тизер-трейлер свого майбутнього серіалу «Американець китайського походження», в якому зіграють зірки оскароносного фільму «Все завжди і водночас» Мішель Йєо та Ке Хью Кван.

Серіал «Американець китайського походження» розповість про пригоди Джіна Вана, звичайного підлітка, який намагається знайти баланс між своїм шкільним життям в американській школі та домашнім життям іммігранта. Коли він зустрічає в школі нового студента-іноземця, у його житті стикається ще більше світів.

Головну роль в серіалі зіграє юний актор Бен Ван, а також йому складуть компанію Мішель Йєо та Ке Хью Кван, які на вихідних отримали по «Оскару», та їхні коллеги по фільму «Все завжди і водночас» Стефані Сюй і Джеймс Хонг.

Серед режисерів проєкту значаться Дестін Креттон, який зняв супергеройський блокбастер за участю Йєо «Шан-Чі та легенда десяти кілець», та зірка серіалу «Елементарно» і кінокоміксу «Шазам! Лють богів» Люсі Лью.

Прем'єра серіалу «Американець китайського походження» відбудеться 24 травня.

Тим часом очікувана стрічка «Все завжди і водночас» вийшла в український прокат 16 березня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

Під час 95-ї церемонії нагородження премії «Оскар» науково-фантастична епопея «Все завжди і водночас» отримала 7 статуеток і була названа Найкращим фільмом року.

663 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: