Вілл Сміт бореться за свободу у першому трейлері фільму «Звільнення»

3 жовтня 2022,  22:37 | Новини фільмів

Дивіться тизер-трейлер драматичної стрічки «Звільнення» з володарем премії «Оскар» Віллом Смітом у головній ролі, яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Apple. Її прем'єра відбудеться онлайн 9 грудня.

У фільмі «Звільнення» («Emancipation») Сміт втілить відважного раба, який, почувши про те, що президент Авраам Лінкольн дає свободу темношкірим, тікає зі своєї плантації, де його мало не вбили, та вирушає крізь небезпечні болота, щоб стати вільним і отримати шанс врятувати свою родину.

Режисером нової драми для платформи Apple виступає Антуан Фукуа, який зняв відомі фільми «Тренувальний день», «Праведник» та «Чудова сімка» і працював над серіалом «Список смертників», що вийшов цього літа.

Фукуа також є продюсером екшену «Швидкісний поїзд».

На початку року Сміт отримав свій очікуваний «Оскар» за головну роль у біографічній картині «Король Річард: Виховуючи чемпіонок», проте його перемога була затьмарена тим, що він вдарив на сцені під час церемонії ведучого Кріса Рока.

Актор більше не є членом Американської кіноакадемії, тож тепер його шанси бути номінованим за фільм «Звільнення» дорівнюють нулю. Сподіваємося, що цей скандал не позбавить режисера та команду стрічки шансів бути відзначеними за свою роботу.

Дивіться більше трейлерів до очікуваних фільмів та серіалів.

2228 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: