Вийшов трейлер чорно-білого фільму жахів від Marvel «Нічний перевертень»

13 вересня 2022,  10:02 | Новини фільмів

Під час панелі Marvel Studios на конвенції D23 Expo президент кіностудії Кевін Файгі представив офіційний трейлер таємничого проєкту «Werewolf by Night», де Гаель Гарсія Берналь перевтілиться у вовкулаку з коміксів Marvel.

Чорно-білий фільм жахів «Werewolf by Night» («Нічний перевертень») буде 60-хвилинним спеціальним епізодом (special presentation) для платформи Disney+, події якого відбуваються у кіновсесвіті MCU. У ньому Гаель Гарсія Берналь втілить героя коміксів Marvel Джека Расселла, також відомого як Нічний перевертень. Джек страждає від жахливого прокляттям, яке перетворює його на перевертня, проте під час перетворення він зберігає людський інтелект.

Сюжет стрічки буде слідувати за таємною групою мисливців на монстрів, яка збирається в замку «Бладстоун» після смерті свого лідера та бере участь у секретному й смертельно небезпечному змаганні за могутню реліквію, яка зіштовхне їх віч-на-віч з небезпечним монстром.

Головну героїню цього фільму/спеціального епізоду Ельзу Бладстоун, мисливицю на монстрів, втілить зірка науково-фантастичного серіалу «Неймовірні» Лаура Доннеллі.

Режисером першої пригоди Нічного перевертня у всесвіті MCU став композитор Майкл Джаккіно, який написав музику до таких блокбастерів, як «Тор: Любов і грім», «Бетмен», «Людина-павук: Додому шляху нема», «Доктор Стрендж», «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія», «Світ Юрського періоду» і не тільки.

Прем'єра стрічки «Werewolf by Night» на платформі Disney+ відбудеться 7 жовтня.

Також в рамках конвенції D23 Expo показали трейлер серіалу «Секретне вторгнення», головним героєм якого буде Нік Ф'юрі у втіленні Семюела Л. Джексона.

1296 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: