Екшен «Топ Ґан: Меверік» увійшов до ТОП-100 найкращих фільмів усіх часів

9 червня 2022,  19:44 | Новини фільмів

Новий фільм Тома Круза «Топ Ґан: Меверік» продовжує підкорювати серця глядачів по всьому світу і вже піднявся на 42-е місце у рейтингу найкращих фільмів усіх часів та народів на популярному сайті про кіно IMDb.

Сиквел «Найкращого стрільця», де Круз повертається в ролі відважного льотчика-винищувача американських ВПС, спершу отримав 97% позитивних рецензій від кінокритиків на сайті Rotten Tomatoes, що є практично захмарним результатом для літнього блокбастера, а потім глядачі оцінили його у 8,6 бала на сайті IMDb. Ця оцінка є середнім арифметичним за результатами голосування 127 929 осіб, тому вона дуже репрезентативна.

Завдяки любові глядачів пригодницькому екшену «Топ Ґан: Меверік» вдалося обійти в рейтингу IMDb такі культові фільми, як «1+1» (45-е місце), «Вогні великого міста» (52-е місце), «Індіана Джонс: В пошуках втраченого ковчега» (56-е місце), «Месники: Війна нескінченності» (65-е місце), «Темний лицар: Відродження легенди» (69-е місце), «Хоробре серце» (73-е місце), «Історія іграшок» (75-е місце), «Безславні виродки» (78-е місце) та багато інших шедеврів світового кінематографу.

Головним секретом успіху нового фільму Круза є те, що його було знято не на студії із зеленими екранами, а за штурвалами справжніх винищувачів, так що він є одним із найреалістичніших фільмів про льотчиків, які колись були зняті в Голлівуді та за його межами.

Квитки на фільм «Топ Ґан: Меверік» ви знайдете у нашій афіші.

1534 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: