Зої Салдана поділилася відео зі зйомок «Вартових Галактики 3» та підтримала українців

6 квітня 2022,  15:05 | Новини зірок

Зірка хітових франшиз «Вартові Галактики» та «Аватар» Зої Салдана висловила свою солідарність з Україною та закликала своїх підписників у соцмережах допомагати українським біженцям, які були змушені залишити свій дім або взагалі його втратили через повномасштабне російське вторгнення.

Голлівудська актриса закликає підтримувати благодійний фонд Міли Куніс та Ештона Кутчера, які вже зібрали для українців понад 35 мільйонів доларів.

Будь ласка, клацніть на посилання у профілі, щоб пожертвувати гроші у фонд Міли Куніс та Ештона Кутчера #StandWithUkraine на @gofundme. Також пам'ятайте, що біженці бувають всіх форм та кольорів шкіри. Жертвуйте гроші в інші фонди, які допомагають біженцям у всьому світі.

Щоб привернути більше уваги до проблеми біженців, Салдана написала це повідомлення поруч із новим відео зі зйомок супергеройського блокбастера «Вартові Галактики 3», де вона повернеться в образі Гамори. Ви можете переглянути його нижче.

Її колега та екранна сестра Карен Гіллан, яка у фільмах Marvel втілює Небулу, також висловила свою солідарність, залишивши під постом Салдани із закликом допомогти біженцям три сердечка.

Тим часом ви можете побачити зараз Салдану в новому хітовому науково-фантастичному фільмі від Netflix «Проєкт "Адам"», де компанію їй складають Раян Рейнольдс, Марк Руффало та Дженніфер Гарнер.

Читайте також: Зірка «Месників» Марк Руффало назвав путіна військовим злочинцем після геноциду у Бучі.

1581 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: