«Аватар»: нові дати виходу очікуваних сиквелів Джеймса Кемерона (аж до 2031 року)

8 вересня 2023,  13:59 | Новини фільмів

Прем'єри сиквелів хітового блокбастера «Аватар» переносилися вже велику кількість разів, а тепер компанії Disney та 20th Century Studios остаточно вирішили, що не будуть випускати їх раз на два роки, як планувалося раніше. Тож фінальний фільм пенталогії ми побачимо аж у 2031 році.

Нові дати виходу сиквелів культових науково-фантастичних екшенів «Аватар» та «Аватар: Шлях води» режисера Джеймса Кемерона зараз виглядають так:

Офіційно підтверджено, що у всіх трьох сиквелах повернуться Сем Вортінґтон (Джейк Саллі) та Зої Салдана (Нейтірі), а також Сігурні Вівер (Кірі/доктор Ґрейс Оґустін) та Стівен Ленґ (Кворіч). Разом з ними ми ще побачимо Кейт Вінслет (Ронал) та Кліффа Кертіса (Тоноварі), але не можемо сказати точно, у скількох саме сиквелах вони візьмуть участь.

На якій стадії виробництва зараз знаходяться ці сиквели? Відомо, що Кемерон знімав «Аватар 3» паралельно з другою частиною, тож основна його частина вже відзнята.

Також були зняті деякі сцени для четвертого фільму за участю молодшого акторського складу, бо діти дуже швидко ростуть, але попереду Кемерона чекає ще багато зйомок. Крім того, виробництво п'ятого фільму взагалі не було розпочато. Тож 2031 рік звучить навіть дуже оптимістично, враховуючи, скільки Кемерон працював над другою частиною.

1015 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: