Принц Вільям та Кейт Міддлтон підтримали українських волонтерів у Лондоні

27 березня 2022,  19:45 | Новини зірок

Спадкоємець британського престолу принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон, герцогиня Кембріджська, на тлі повномасштабного російського вторгнення відвідали Український культурний центр, що знаходиться у Лондоні.

Під час свого візиту в Український культурний центр, що відбувся 9 березня, королівська пара поспілкувалася з українськими волонтерами, які збирають гуманітарну допомогу для України, дуже необхідну під час війни.

Сайт Just Jared повідомляє, що Вільям та Кейт зустрілися з членами міжнародної української волонтерської спільноти та дізналися про те, які послуги вони пропонують українцям у цей тяжкий час, а також про неймовірну кількість пожертвувань, які вони отримали, та про проблеми, з якими вони продовжують стикатися, надаючи допомогу там, де вона найбільше потрібна.

Перебуваючи в Українському культурному центрі, пара особисто долучилася до волонтерської роботи, взявши участь у сортуванні та упаковці пожертвуваних предметів, а Кейт на подяку за їхню невпинну роботу пригостила волонтерів своєю домашньою випічкою.

Після члени королівської родини також поспілкувалися з послом України у Великій Британії Вадимом Пристайком та його дружиною Інною Пристайкою про ситуацію в Україні та гуманітарну допомогу.

Читайте також: Світові кінозірки підтримали Україну: від Анджеліни Джолі до Бенедикта Камбербетча і Леонардо ДіКапріо.

893 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: