«Корона»: Діана, Чарльз і маленький принц Вільям в Австралії на новому кадрі 4 сезону

14 листопада 2020,  01:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки ми всі з нетерпінням рахуємо дні до прем'єри 4 сезону хітового історичного серіалу «Корона», який розповідає про королеву Єлизавету II та британську королівську родину, компанія Netflix вирішила нас порадувати дуже милим кадром з молодими Чарльзом та Діаною, а також маленьким принцом Вільямом.

Майбутні серії «Корони», які охоплять ключові події, що стосуються Великої Британії і королівської родини з 1977 по 1990 рік, покажуть весілля принца Чарльза (Джош О'Коннор) і принцеси Діани (Емма Коррін), а також народження їхніх синів принца Вільяма та принца Гаррі.

Новий кадр відправляє нас в 1983 рік, коли Чарльз, Діана та 9-місячний Вільям вирушили в королівський тур по Австралії та Новій Зеландії.

Ця фотографія з двома турботливими батьками, маленьким Вільямом і навіть маленьким козенятком для підвищення рівня мімімішності, виглядає дуже ідеалістично, але всі ми знаємо, що у цих принца та принцеси не було хепі-енду.

Ще однією важливою темою майбутнього сезону стане правління прем'єр-міністра Маргарет Тетчер (Джилліан Андерсон), яка в офіційному трейлері заявила королеві Єлизаветі II (Олівія Колман), що вона її на півроку старша.

Прем'єра 4 сезону «Корони» відбудеться вже цієї неділі, 15 листопада.

1790 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: