Новий трейлер і два крутих постера блокбастера «Ґодзілла проти Конґа»

20 березня 2021,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За тиждень до прем'єри студія Warner Bros. Pictures порадувала нас ще одним епічним трейлером науково-фантастичного екшену «Ґодзілла проти Конґа», який буде четвертою главою кіновсесвіту MonsterVerse.

Фільм режисера Адама Вінгарда буде спільним сиквелом блокбастерів «Конг: Острів черепа» та «Ґодзілла: Король монстрів» і покаже масштабну війну двох легендарних монстрів. Ось його розширений синопсис:

Міфічні гіганти зійдуться у видовищній битві у фільмі «Ґодзілла проти Конґа», а доля людства висітиме на волосині. Конґ і його захисники вирушають у небезпечну подорож на пошуки своєї справжньої домівки. До них приєднується осиротіла дівчинка Цзя, яка має унікальний і сильний зв’язок із Конґом. Однак несподівано на своєму шляху вони зустрічають розлюченого монстра Ґодзіллу, що несе руйнування всюди, де ступить його нога. Епічне зіткнення двох титанів, спровоковане небаченими силами, – це тільки ключ до розгадки таємниці, захованої у самому ядрі Землі.

У команді Конга будуть герої у втіленні акторів Александра Скарсгарда, Ребекки Голл та Kaylee Hottle, а в команді Ґодзілли опиняться Міллі Боббі Браун, Джуліан Деннісон і Браян Тайрі Генрі, як розкрив режисер в закулісному відео.

Незважаючи на локдаун в деяких містах України, прем'єра фантастичного блокбастера «Ґодзілла проти Конґа» все одно відбудеться в наступну середу, 24 березня. Слідкуйте за новинами з приводу умов карантину у своєму місті.

Під час походу в кінотеатр не забувайте вдягати маску, користуватися антисептиком і дотримуватися соціальної дистанції.

1284 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: