Вийшов другий трейлер блокбастера «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» Адама Вінґарда

15 лютого 2024,  22:12 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. Pictures вирішила нагадати нам, що цього року на великих екранах будуть запалювати не тільки «Дедпул і Росомаха», а ще й «Ґодзілла та Конґ», представивши другий трейлер їхньої спільної пригоди.

Офіційний синопсис пригодницького блокбастера «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» за участю акторів Ребекки Голл, Дена Стівенса та Браяна Тайрі Генрі повідомляє:

Епічна битва триває! Кінематографічний Монстерверс від Legendary Pictures розказує про події після вибухового протистояння у стрічці «Ґодзілла проти Конґа». Цього разу нова небачена сила протистоїть могутньому Конґу та безстрашному Ґодзіллі і загрожує їхньому існуванню та…існуванню світу. «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» заглибиться в історію походження цих Титанів, таємниці Острова Черепа, а також міфічну битву, яка допомогла створити цих неймовірних істот і повʼязала їх навіки із людством.

Режисером нового розділу кіновсесвіту Монстерверс виступає Адам Вінґард, який зняв його попередню частину «Ґодзілла проти Конґа». Він також є режисером фільмів «Тобі кінець!», «Гість» і «Відьма з Блер: Нова глава».

Також стало відомо, що українська прем'єра науково-фантастичного екшену «Ґодзілла та Конґ: Нова імперія» тепер відбудеться раніше, 28 березня.

404 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: