Дивіться фрагмент фільму «Асоціальна мережа» з Ніком Робінсоном та Александрою Шіпп

8 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 11 березня, в український прокат виходить біографічна стрічка «Асоціальна мережа» про творця сайту для продажу наркотиків Silk Road, і новий фрагмент показує, наскільки ризиковими людьми є її головні герої.

Події фільму «Асоціальна мережа» будуть слідувати за творцем сайту Silk Road Россом Ульбріхтом, який став одним з найвідоміших злочинців сучасності. Його роль виконує актор Нік Робінсон.

В ексклюзивній сцені, яку ви можете подивитися вище, Росс та його друзі-спільники Джулія (Александра Шіпп) і Макс (Деніел Девід Стюарт) наважуються на відчайдушний і дуже небезпечний піар-хід дзвінок репортерові, за рахунок професійного інтересу якого вони хочуть прорекламувати сайт Silk Road на весь світ.

Що сказати, цей дзвінок окупився, про сайт дізналися всі. Включаючи дуже цілеспрямованого агента Ріка Боудена (Джейсон Кларк), який вирішив відправити творця Silk Road за ґрати. І, як повідомляє Вікіпедія, правоохоронним органам вдалося це втілити в життя, оскільки зараз Ульбріхт відбуває у в'язниці два довічні терміни.

Режисером «Асоціальної мережі» виступає Тіллер Расселл.

789 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: