«Асоціальна мережа»: український трейлер і дата прем'єри трилера з Ніком Робінсоном

15 лютого 2021,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нік Робінсон вирішив скласти конкуренцію Джессі Айзенбергу та його Марку Цукербергу з фільму «Соціальна мережа», зігравши головну роль в біографічному трилері «Асоціальна мережа», що розповість про творця сайту для торгівлі наркотиками (та іншими нелегальними речами) Silk Road Росса Ульбріхта.

Офіційний синопсис фільму «Асоціальна мережа»:

У світі супергероїв він був би Джокером. Справжній суперзлочинець кинув виклик системі. Він створив свій Амазон у світі даркнету, де злочинці з усього світу збувають зброю, підроблені документи і наркотики, розраховуючись біткоїнами. Мільярдні прибутки, можливість одним рухом організувати будь-яку хакерську атаку і озброїти невеличку країну – здається він був невразливим. Але, як і всякий лиходій, він зустрів свого антагоніста.

Разом з Робінсоном в цьому кримінальному байопіку зіграють Александра Шіпп, вона ж юна Шторм з фільмів про Людей Ікс, та Джейсон КларкТермінатор: Генезис», «Еверест», «Диявол назавжди»). Шіпп втілить подругу головного героя Джулію, замішану в його нелегальній діяльності, а Кларк зіграє суворого агента Ріка Бовдена, який полює на Ульбріхта.

Сценаристом і режисером «Асоціальної мережі», прем'єра якої очікується 11 березня, виступає Тіллер РасселлЧикаго у вогні», «Поліція Чикаго»).

Більше кінопрем'єр березня ви знайдете в нашій афіші.

1032 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: