Дивіться український трейлер фільму «Зоряний рубіж» з Брюсом Віллісом і Френком Грілло

27 лютого 2021,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Доля людства знову опиняється в руках зірки культової наукової фантастики «Армагеддон» Брюса Вілліса в новому екшені «Зоряний рубіж» («Cosmic Sin»), який вийде на екрани українських кінотеатрів навесні.

Офіційний синопсис науково-фантастичного бойовика «Зоряний рубіж», де компанію Віллісу в його місії складе зірка супергеройського фільму «Перший месник: Друга війна» Френк Грілло:

Земля, 2524 рік. Людство знаходить іншопланетну цівілізацію, яка, схоже, має не дуже мирні наміри. Щоб забезпечити виживання нашого виду, Джеймс Форд (Брюс Вілліс) та ще семеро відважних солдатів вирушають на територію потенційних загарбників. Вони мають нанести превентивний удар по супротивнику та запобігти міжзоряній війні.

Разом з Віллісом та Грілло рятувати людство будуть актори Аделаїда Кейн, Брендон Томас Лі, К.Дж. Перрі, Локлін Манро, Костас Менділор та Єва Де Домінічі.

Автором сценарію і режисером «Зоряного рубіжу» виступає Едвард Дрейк, який написав торішній фантастичний екшен «Пролом», де Вілліс також виконав головну роль і зіткнувся з недружніми іншопланетянами.

В український прокат фантастика «Зоряний рубіж» вийде 22 квітня.

Більше кінопрем'єр квітня ви знайдете в нашій афіші.

1143 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: