«Хлопаки»: Ентоні Старр поділився божевільним фан-артом з Суперменом та Гоумлендером

3 лютого 2021,  18:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кожен день талановиті шанувальники серіалу «Хлопаки» закидають Ентоні Старра, він же великий та жахливий Гоумлендер, своїми шедеврами у стилі фан-арт. І один з них особливо привернув увагу актора.

Виконавець ролі Гоумлендера в хітовому серіалі від Amazon опублікував в своєму Instagram-акаунті дуже експресивний фан-арт, на якому його герой або загризає, або цілує Супермена (привіт, Генрі Кавілл):

Окідокі. Я нечасто беру фан-арт і пощу на своїй сторінці, але це щось особливе... Не можу стверджувати, але я впевнений, що Гоумлендер та Супермен б'ються в смертельній битві... або... дуже агресивно фліртують під час битви... Так що Гоумлендер або вириває глотку Супермена... або... ставить йому знатний засос, щоб відзначити цю подію. Думаю, що перший варіант, враховуючи їхні злі обличчя. Я сміявся до сліз, так що повинен був поділитися [цим з вами].

На задньому плані фан-арту ви також можете побачити Сета Рогена, виконавчого продюсера «Хлопаків», і домашнього улюбленця Старра собаку Максін в чарівному плащі, як у Гоумлендера.

Минулого місяця Гоумлендера назвали Найкращим телелиходієм року, а Старра — Найкращим актором в супергеройському серіалі за версією Critics Choice Super Awards.

1946 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: