Відео дня: каст 4 сезону серіалу «Корона» танцює під пісню Lizzo «Good As Hell»

2 лютого 2021,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кадрі актори хітового історичного серіалу від Netflix «Корона» є втіленням королівської серйозності, але за кадром вони вміють веселитися, як показує нове закулісне відео, зняте під час перерви між дублями 4 сезону.

Відео, продемонстроване на шоу «Пізно вночі з Сетом Майєрсом», показує, як під пісню Lizzo «Good As Hell» запально танцюють актори Олівія Колман (королева Єлизавета II), Тобайас Мензіс (принц Філіп), Гелена Бонем Картер (принцеса Маргарет), Ерін Доерті (принцеса Анна), Джош О'Коннор (принц Чарльз), Меріон Бейлі (королева-мати Єлизавета) і Джилліан Андерсон (Маргарет Тетчер).

Іронія даного танцю полягає в тому, що каст станцював його в жалобній одежі під час зйомок епізоду похорону лорда Маунтбеттена (Чарльз Денс), який загинув в 1 серії 4 сезону. Шкода, що сам лорд Маунтбеттен до них не приєднався. Було б ще епічності.

Також глядачі жартують, що цей танець був «одним з випробувань тесту замку Балморал для Маргарет Тетчер». І вона безумовно його пройшла, хоча ніхто не виглядає такою щасливою в цьому відео, як сама королева Єлизавета II, Олівія Колман.

В майбутньому Олівія Колман і Джош О'Коннор возз'єднаються на екрані у фільмі «Mothering Sunday», де також знявся Колін Ферт.

1167 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: