«Гра престолів» стане мультсеріалом

29 січня 2021,  21:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Всесвіт телесеріалу «Гра престолів» продовжує активно розширюватися. І на черзі в планах у HBO створення анімаційної драми за його мотивами.

Згідно з сайтом The Hollywood Reporter, телеканал вже проводить «зустрічі зі сценаристами для створення мультсеріалу, орієнтованого на дорослу аудиторію, який буде схожий за тональністю на хітовий серіал», удостоєний премії «Еммі».

Деталі про мультсеріал, його героїв і про те, коли саме в історії Вестеросу відбуватимуться його події, поки тримаються в секреті, але його прем'єра очікується в майбутньому на стримінговій платформі HBO Max.

The Hollywood Reporter відзначає, що «поки не було укладено жодних контрактів, так що є ймовірність, що цей анімаційний серіал може не відбутися». Але ми все-таки сподіваємося на краще.

Тим часом канал HBO активно готується до зйомок серіалу «Дім дракона», який покаже масштабну громадянську війну Таргарієнів, предків Дейнеріс Таргарієн, під назвою Танок драконів. У ньому зіграють Педді Консідайн (король Вісеріс I Таргарієн), Олівія Кук (Алісент Гайтавер), Метт Сміт (Деймон Таргарієн) та Емма Д'Арсі (Рейніра Таргарієн).

Також HBO працює над ще одним спін-оффом, що розповідає про пригоди Дунка (він же сер Дункан Високий) та Егга (Ейгона V Таргарієна. Його події будуть розвиватися за 90 років до подій «Гри престолів».

1125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: