«Ванда/Віжн»: розкрита роль Емми Колфілд

18 січня 2021,  15:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незадовго до прем'єри супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» стало відомо, що в ньому зіграє Емма Колфілд з хітового серіалу «Баффі – переможниця вампірів». І знайомства з її героїнею не довелося чекати довго.

Героїня Колфілд була представлена ​​в 2 серії серіалу «Ванда/Віжн», чия прем'єра відбулася одночасно з 1 серією минулої п'ятниці.

Її звати Дотті Джонс, і вона найвпливовіша жінка у місті Вествью, куди Ванда (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) переїхали в пошуках нормального життя одразу після свого весілля.

Бажаючи стати частиною соціального життя містечка, Ванда, за порадою своєї сусідки Агнес (Кетрін Ган), повинна була познайомитися з Дотті і справити на неї гарне враження. Оскільки всі зважають на думку Дотті, і у неї є зв'язки у всіх комітетах.

Але, як би Ванда не старалася здаватися звичайною домогосподаркою, Дотті ставиться до неї з недовірою, яке посилюється, коли, залишившись наодинці, обидві героїні чують, що хтось кличе Ванду на ім'я з... радіо.

Незважаючи на невдалий перше враження, Ванді вдається завоювати прихильність Дотті під час благодійного шоу, де вони з Віжем вирішили показати фокуси. Ванда і Віжн отримують головний приз цього шоу, і Дотті, здається, залишається задоволеною їх виступом.

Новий промо-ролик серіалу, який називається «Маленьке містечко», показав Дотті вже не в чорно-білому світі, а в кольоровому, так що ця героїня повернеться в майбутніх серіях, чиї події будуть розвиватися в наступних декадах минулого століття.

Прем'єра 3 серії «Ванда/Віжн» відбудеться в цю п'ятницю, 22 січня.

Читайте також: дати прем'єр 1 сезону серіалу «Ванда/Віжн».

1848 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: