Цієї п'ятниці вийдуть одразу дві серії серіалу «Ванда/Віжн» від Marvel Studios

15 січня 2021,  09:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина! Напередодні прем'єри свого першого оригінального супергеройського серіалу «Ванда/Віжн» компанія Marvel Studios поділилася його новим промо-роликом, який підтверджує, що в п'ятницю, 15 січня, відбудеться прем'єра не однієї, а одразу двох його перших серій.

Серіал від Marvel Studios та Disney буде міксом класичних американських ситкомів минулого століття і супергеройського екшену в дусі всесвіту MCU. У ньому Ванда Максімофф та Віжн — дві могутні істоти з суперсилами — живуть ідеалізованим життям подружжя в тихому передмісті, але поступово починають підозрювати, що все навколо є не таким, яким їм здається.

Новий промо-ролик, який отримав назву «Маленьке містечко», більше нагадує блокбастери MCU, ніж минулі промо-матеріали серіалу, і показує, як Ванда (Елізабет Олсен) та Віжн (Пол Беттані) відважно захищають свій новий дім в тихому містечку Вествью.

Також в даному відео можна помітити їхню цікаву сусідку Агнес, яку грає Кетрін Ган, Моніку Рамбо у втіленні Тейони Парріс і поки безіменну сусідку, яка займається квітами, чию роль виконує Емма Колфілд.

Дивіться також новий фрагмент першої серії серіалу «Ванда/Віжн», де Ванда та Віжн намагаються згадати дуже важливу дату, зазначену в їхньому календарі.

1062 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: