«Малкольм і Марі»: вийшов трейлер чорно-білої лав-сторі від Netflix з Зендеєю і Джоном Девідом Вашингтоном

11 січня 2021,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» і хітового серіалу «Ейфорія» Зендея та зірка фантастики «Тенет» Джон Девід Вашингтон грають шалено закохану пару в трейлері чорно-білої драми «Малкольм і Марі», яким поділився стримінговий сервіс Netflix.

Фільм «Малкольм і Марі» («Malcolm & Marie»), який режисер Сем Левінсон зняв на карантині в минулому році, слідує за кінематографістом Малкольмом (Вашигтон) та його дівчиною Марі (Зендея), які повертаються додому після кінопрем'єри і чекають на реакцію критиків на його новий фільм. Але незабаром вечір змінюється одкровеннями про їхні стосунки, перевіряючи на міцність кохання цієї пари.

Герой Вашингтона каже на початку трейлера:

Ти, безумовно, найбільш болісна, важка, вперто неприємна жінка, яку я коли-небудь зустрічав за все своє життя. Я страшенно кохаю тебе.

На що героїня Зенден відповідає:

О, він такий чуттєвий, він такий романтичний. Напевно, він такий милий, правда? Ну так, коли він не є чортовим емоційним терористом!

Онлайн-прем'єра фільму «Малкольм і Марі» відбудеться 5 лютого, і ми вже внесли його до списку найбільш очікуваних прем'єр цієї зими.

1005 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: