Дивимося перший фрагмент серіалу «Ванда/Віжн» з Елізабет Олсен і Полом Беттані

10 січня 2021,  10:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванда та Віжн потрапляють в чорно-білий світ комедійних серіалів 50-х років в ексклюзивному фрагменті першої серії очікуваного супергеройського серіалу «Ванда/Віжн», заснованого на кіновсесвіті Marvel.

Серіал «Ванда/Віжн» від Marvel Studios покаже повернення на екрани акторів Елізабет Олсен та Пола Беттані в образах двох могутніх істот Ванди Максімофф, відомої як Багряна відьма, та Віжна, які одружаться та переїдуть жити в приватний будинок в тихому американському передмісті.

Серії серіалу були зняті в дусі культових американських ситкомів, чиї події будуть розвиватися в різні декади минулого століття від 50-х до 90-х років, поки не повернуть Ванду та Віжа в наш час (і нашу реальність).

Прем'єрна серія, яка вийде на стрімінговой платформі Disney+ 15 січня, буде чорно-білою, а її зйомки проходили перед живою аудиторією, як у 50-х, так що сміх, який ви чуєте за кадром в першому фрагменті, є справжнісіньким.

Тут Ванда прокидається від якогось гучного стуку і за допомогою своїх сил вмикає у кімнаті світло. Віж прокидається вже від світла і йде до вікна, щоб подивитися, що ж там таке відбувається, але не бачить нічого незвичайного. Навіть за допомогою свого «нічного зору».

Як раптом гучний стук повторюється, і наш могутній супергерой, який хоробро бився з Альтроном і Таносом... ховається від переляку під ковдру.

2231 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: